fbpx

Iluminat inteligent marca Dienergy

Descoperirea unui hotel este o călătorie pe un tărâm necunoscut în conturarea căreia luminile și jocul acestora au rolul esențial de punere în scenă și accentuare a diverselor ambiente. Iar în cazul hotelului brașovean Qosmo această călătorie a fost inspirat trasată grație colaborării fructuoase a echipei AA Studio – arhitecți care au semnat amenajarea de interior –, cu Dienergy, companie românească ce oferă soluții integrale de iluminat cu Led, cuprinzând  segmentele rezidențial, comercial, HoReCa și industrial. Au fost găsite astfel, cele mai bune soluții de iluminat  care au pus în scenă idei inteligente și totodată funcționale, precum alegerea corectă a intensității luminoase  în camere sau sistemul de dimare până la nivelul optim de pe holuri, adaptat decorului din proiect.

Dinergy 2

Povestea brandului este legată în principal de colaborarea cu cei mai buni arhitecți din România, ale căror concepte se întâlnesc cu entuziasmul și pasiunea întregii echipe Dienergy pregătită să implementeze idei noi de design de lumini sau de iluminat inteligent. Dienergy are în portofoliu proiecte spectaculoase, dar și soluții simple care fac viața mai ușoară clienților, aliniindu-i, în același timp, tendințelor de moment, dar și tehnologiilor viitorului.

Dienergy oferă servicii pornind de la consultanța specializată în proiectarea sistemului de iluminat de interior și exterior, cu toate etapele acestuia, planul luminotehnic, amplasarea celor mai potrivite lumini pentru spațiu, light-design, adaptat condițiilor și cerințelor arhitecților proiectanți și consultanță personală dată de experiența de un deceniu. De asemenea, oferă consultanță pe comercializarea de produse și produce obiecte de iluminat, conform schițelor desenate de arhitecți sau de designerii de obiect. În abordarea proiectului Qosmo, Dienergy nu a făcut excepție, după cum mărturisesc chiar cei implicați:

Proiectul Qosmo este, evident, un proiect de portofoliu, însă noi ne-am bucurat să colaborăm cu o echipă de arhitecți faimoși, cu care ne-am cunoscut și în alte  proiecte de anvergură și am fost provocați să găsim cele mai bune soluții de iluminat pentru a da naștere celor mai inteligente și totodată funcționale idei, precum alegerea corecta a intensității luminoase  în camere sau sistemul de dimare până la nivelul optim de pe holuri adaptat decorului din proiect.

Dinergy

Jocul de lumini nu este nici unul întâmplător, spune arh. Roger Pop, AA Studio. Fiecare spațiu a avut parte de un concept dedicat, gândit în două scenarii majore: unul practic, cu lumină intensă, necesară activităților specifice unui hotel, și una de atmosferă, cu lumini calde, dimabile, care să creeze vizitatorului un cadru în care să se simtă confortabil, ca acasă, fie că vorbim de spațiile comune, fie că vorbim de camerele hotelului.

Dinergy 6
Iluminatul este și cel mai ludic ingredient al restaurantului Monarch, prin benzile led  încastrate în piatra jucată pe stâlpii principali și pe bar. Complexitatea proiectului care a necesitat diverse tipuri de lumini, a condus la soluția iluminatului pe Led  cu o eficiență ridicată a consumului cu mulți lm/wt, ceea ce înseamnă  că la un consum mai mic s-a obținut un flux luminos mai mare.

C86A6518-HDR

Iată, așadar, rezultatele unei frumoase colaborări, după cum subliniază arh. Roger Pop: Colaborarea dintre arhitecți/designeri și furnizorii de corpuri și soluții de iluminat are în spate ani de experiențe și proiecte bine închegate in ceea ce privește iluminarea, promptitudinea și profesionalismul fiind un criteriu de selecție și la această lucrare.
Iar Dumitru Chitoroagă, General Manager al Dienergy adaugă: A fost o colaborare excepțională și le mulțumim pentru încrederea acordată expertizei și produselor noastre.

www.dienergy.ro

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0