fbpx

În cheie minimalistă, la Kyiv

AMENAJARE DE INTERIOR: Line Studio TEXT: Manuela Zipiși FOTO: courtesy of Line Studio

În conturarea designului de interior al unul apartament din complexul rezidențial Novopecherski Lypky (Kyiv), echipa Line Studio a mizat pe ingrediente de loft minimalist.

Pereți imaculați cu zone de cărămidă aparentă devin cadrul în care se aștern piese de mobilier minimalist ce merg pe contrastul placaj/metal reușind să delimiteze (inclusiv la nivelul placării pardoselii) cele două zone ale desfășurării zilei, livingul și bucătăria, cu masa de dining aferentă.

Bucătăria are parte de un plus de delimitare: un perete dark și mobilierul în ton. Dormitorul este un spațiul al serenității în tonuri de alb și lemn natur.

Câteva accente decorative se strecoară în ritm fără a ieși din tiparele minimalismului. Cât despre baie, aici culoarea îndrăznește să se arate, tonică și purtătoare de energie. Din loc în loc, prezențe vegetale completează amenajarea cu vitalitatea specifică.

Line Studio (Max Voytenko, Roman Teryoshkin și Yevhen Kucher) este un birou de arhitectură și design de interior ucrainean care și-a început activitatea în 2011. Nici designul de obiect nu le este străin, în ipostaze de mobilier și corpuri de iluminant.

PROIECT: NL Loft; AMPLASAMENT: Novopecherski Lypky, Kyiv; AMENAJARE DE INTERIOR: Line Studio; ECHIPA: Max Voytenko, Yevhen Kucher, Roman Teryoshkin; FINALIZAT: 2019

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0