fbpx

In premiera in Romania: concerte sustinute prin pedalare pe biciclete la Delta Music Fest 2012

Prezentat de Burn Studios si sustinut de Beck’s, editia a IV-a Delta Music Fest ofera o experienta unica la Sfantu Gheorghe, locul unde Dunarea intalneste Marea Neagra.

Delta Music Fest editia a IV-a

19-21 iulie, Sfantu Gheorghe

Acces gratuit

In premiera in Romania: concerte sustinute prin pedalare pe biciclete la Delta Music Fest 2012

Intre 19 si 21 iulie vor avea loc o serie de concerte ecologice a caror energie electrica va fi generata de voluntari, prin pedalarea la biciclete. Sistemul, format din tandemuri care produc 300W fiecare, este fabricat integral in România. Concertele fac parte dintr-un proiect mai amplu realizat impreuna cu KiteBike.ro: o scena complet ecologica, plasata pe marginea apei, in Dolphin Camping.

In programul scenei eco este inclus un atelier de home-made music care isi propune sa invete cum se face muzica cu ajutorul obiectelor sau folosind propriul corp. Atelierul va fi urmat de un concert alaturi de trupa Late Summer: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3lSjx50Sdyg

Ce alte lucruri se pot experimenta la Delta Music Fest 2012:

  • concerte pe scena principala: Kraak&Smaak (DJ set), Norzeatic si Khidja, Subcarpati, Gojira, Limun, Zicu & Ufe, Tzuc si Jo.E (Groove On) si invitatii lor.
  • ateliere de reciclare creativa, sustinute de Incubator 107 in parteneriat cu Lets Do It Romania, prin care cei prezenti vor invata sa valorifice inteligent obiectele din jurul lor, gasindu-le o utilitate practica si o valoare estetica
  • editia a doua a DJ Music School, unde 3 DJ aspiranti vor fi scoliti gratuit de Gojira si vor urca pe scena mare vineri 20 iulie (cei interesati se pot inscrie trimitand un mix de 30 minute la contact@deltamusicfest.ro)
  • Treasure-Hunt pe biciclete, prin KiteBike.ro
  • diverse activitati destinate comunitatilor care impartasesc aceleasi pasiuni, fie ca este vorba de fotografie, jonglerii, improvizatie, storytelling, zmee, masaj, petanc, caiace, yoga acrobatica, dans sau explorare de locuri noi.

Accesul este liber.

Cazarea se poate face in Dolphin Camping sau in complexul de patru stele Green Village.

Toti cei care ajung la Sfantu Gheorghe de joi 19 iulie beneficiaza de campare gratuita in Dolphin Camping pentru toata durata festivalului. In plus, organizatorii pun la dispozitie si „corturi la cheie”, gata montate, cu izopren si sac de dormit – astfel, doua persoane pot plati cazarea pentru trei nopti de festival cu doar 150 lei.

Delta Music Fest este organizat de Fundatia Anonimul.

Mai multe detalii pe deltamusicfest.ro.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0