fbpx

Începe seria de toamnă pentru cursurile de Rhinoceros și Grasshopper

Idz arhitectura deschide linia de înscrieri pentru seria de toamnă la cursurile de Rhinoceros și Grasshopper – level 1. Modulele de curs de începători sunt destinate tinerilor arhitecți, designeri, studenți, ingineri și artiști interesați în a-și extinde abilitățile de modelare 3D cu Rhinoceros, dar si cele de proiectare parametrică folosind aplicația Grasshopper, care oferă un mediu vizual de programare parametrică.

Rhinoceros de la McNeel & Associates este unul dintre cele mai utilizate programe de modelare 3D. Fiind un modelator generic și datorită unui grad mare de flexibilitate, Rhino este folosit într-o mare gamă de industrii, având propriul său ecosistem și comunități de utilizatori. Astăzi este folosit în într-o mare varietate de aplicații inginerești și arhitecturale. În mediul Rhino, utilizatorii pot porni de la schițe simple și modelând pot ajunge într-un timp foarte scurt la forme libere complexe și desene de fabricație. Oferindu-li-se o foarte mare varietate de opțiuni de modelare, utilizatorii au la dispoziție un arsenal de comenzi ce îi pot conduce cu exactitate către modelul 3d imaginat.

Grasshopper este dezvoltat ca un plug-in pentru Rhino, fiind un software de programare vizuala ce le permite proiectanților sa interacționeze direct cu obiectele create prin intermediul parametrilor. Grasshopper oferă un avantaj față de alte medii de programare deoarece nu necesita cunoștințe de limbaje de programare. Folosindu-se de o interfață intuitivă, ce face posibilă realizarea unor conexiuni relaționare geometrice, arhitecții și designerii pot genera cu ușurință forme libere complexe.

Cursul de Rhinoceros începători – Învață modelarea formelor libere cu NURBS folosind Rhinoceros – 20,21,22 Septembrie 2019.
Cursul de Grasshopper începători – Extinde cunoștințele de modelare parametrică prin folosirea aplicației de programare vizuală Grasshopper – 25,26,27 Octombrie 2019.

Participanții la curs vor primi la absolvirea fiecărui modul un Certificat de Absolvire semnat de un trainer autorizat Rhinoceros (Authorized Rhino Trainer) care atestă dobândirea cunoștințelor specifice modului urmat. Această diplomă este unica certificare recunoscută în mod oficial de către Rhino 3d (McNeel & Associates) la nivel mondial. Tutorii cursurilor sunt arh. Ionuț Anton și arh. Daniela Anton, ambii fiind traineri autorizați Rhinoceros.

***

Înscrierile se realizează la adresa training@idz.ro. Pentru mai multe informații contactați, fie prin email la adresa training@idz.ro, fie telefonic la 0744303291 (Ionuț Anton) sau 0744366257 (Dana Anton).
Înscrierile se realizează cu cel târziu 5 zile înainte de începerea modului.
Cursurile se vor organiza pentru minimum 6 cursanți, numărul maxim de participanți fiind 12 persoane.
Modulul se va activa atunci când se va întruni numărul minim de înscrieri.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0