fbpx

INGLASS a deschis seria Expoconferinţelor de Arhitectură din 2012

Timp de două zile, între 23 şi 24 aprilie, JW Marriott Grand Hotel Bucureşti a devenit scena manifestărilor celor mai noi aplicaţii şi înfăţişări ale sticlei din 25 de oraşe europene şi Asia, în cadrul celei de-a doua ediţii a Expoconferinţei de Arhitectură INGLASS.

Realizările arhitecturale de excepţie, premiate la ediţiile recente ale concursurilor internaţionale de arhitectură, au fost prezentate chiar de către câştigători la Bucureşti.

INGLASS a deschis seria Expoconferinţelor de Arhitectură din 2012

INGLASS deschide seria evenimentelor cu participare internaţională organizate de Ordinul Arhitecţilor din România şi ABplus Events în 2012. Urmeaza GIS, care are ca tematică arhitectura de interior, din proiectele de birouri, hoteluri şi clădiri comerciale, pe 18 si 19 iunie 2012 şi RIFF, care va fi despre acoperişuri, izolaţii, faţade şi pardoseli, despre viitorul construit şi soluţiile performante pentru domeniul arhitecturii şi se va desfăşura pe 19 si 20 noiembrie 2012.

Mai multe fotografii de la aceasta ediţie a Inglass, puteţi vedea aici.

Cea de-a treia editie INGLASS va avea loc în martie 2013 şi-l va avea ca invitat pe Profesorul Wolf D. Prix de la COOP HIMMELB(L)AU.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0