fbpx

INGLASS, conferința specialiștilor în utilizarea arhitecturală și structurală a sticlei în construcții

SHARE Architects anunță organizarea conferinței INGLASS – Architectural and Structural Use of Glass, la București,  în data de 17 iunie 2021 la Hotel Radisson Blu. INGLASS este singura conferință specializată din România, adresată arhitecților, inginerilor de fațade, consultanților în sustenabilitate, dezvoltatorilor imobiliari și furnizorilor de materiale și tehnologie pentru arhitectură și construcții.

  • 100 specialiști în utilizarea arhitecturală și structurală a sticlei
  • studii de caz prezentate de unele din cele mai importante birouri de arhitectură și inginerie din România
  • lansarea primei comunități a profesioniștilor în domeniu

Programul conferinței este structurat pe studii de caz și prezentări de produse și tehnologii inovative, de ultimă oră. Incursiunea în proiectele de referință, construite în România, va fi făcută în echipă: arhitect, inginer de fațadă, constructor, dezvoltator. Studiile de caz vor fi prezentate de ADN Birou de arhitectură, Cumulus, DECO architects, Dorin Ștefan birou de arhitectură, Vlad Simionescu & asociații, West group architecture, Westfourth architecture, X- Architecture & Engineering, Aluplan, Alusystem, Bogart, cbglass, Concept structure, Emi proiect, Forte partners, Glass Rom impex, H&D cons, MC general construct engineering și birourile invitate: A&A Architects Bulgaria, PILA Studio Grecia, ARHISTRAT DECO Moldova.

Informații detaliate pe pagina oficială a evenimentului: https://share-architects.com/inglass/

______

În cadrul evenimentului se va lansa și cel mai recent album din colecția igloobest, Birouri din România. Selecție 2021, ce reunește 16 clădiri relevante pentru dinamica arhitecturii contemporane de profil din România.

mockups-design.com

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0