fbpx

Înscrie-ți proiectul la World Architecture Festival Awards 2020

World Architecture Festival Awards, una dintre cele mai riguroase și mai prestigioase competiții globale din domeniul arhitecturii, a anunțat astăzi începerea perioadei de înscriere a proiectelor. WAF 2020 va avea loc la Lisabona, în perioada 2-4 decembrie, unde participanții vor avea ocazia unică de a-și prezenta proiectele live, în fața juriului.

De ce să participi?

WAF este singura competiție de arhitectură în care proiectele selectate în lista scurtă sunt evaluate în direct de către personaje-cheie din domeniu; se pun în joc peste 40 de premii și distincții; ai de ales dintr-o gamă variată de categorii (mai exact 33, cuprinzând atât proiecte viitoare, cât și proiecte încheiate); proiectele tale pot obține vizibilitate internațională și astfel poți atrage noi clienți.

Cum te înscrii?

Îți creezi cont pe worldarchitecturefestival.com, alegi categoria potrivită (poți înscrie mai multe proiecte), oferi detalii despre proiect și imagini. La sfârșitul lunii iunie vei afla dacă ai fost selectat în lista scurtă.

Înscrieri early bird: 3 aprilie
Termen-limită final: 7 mai

Toate detaliile despre procesul de înscriere le găsești AICI.

Iar dacă ai proiecte de interior, le poți înscrie la World Festival of Interiors, care se desfășoară simultan cu WAF 2020.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0