fbpx

INSPIRED Concursul de Idei a ajuns la cea de-a 7 ediţie! România e pe cale să fie repornită

Concursul de Idei, principala platformă de creativitate pentru tinerii din România, a lansat astăzi, 28 noiembrie, cea de-a şaptea ediţie. INSPIRED vine anul acesta cu un nou concept de concurs, un context care înglobează toate cele 10 secţiuni ale competiţiei: The year is 1990. Romania is about to be restarted.

INSPIRED Concursul de Idei  a ajuns la cea de-a 7 ediţie! România e pe cale să fie repornită

Contextul INSPIRED 7 generează teme integrate pentru fiecare dintre cele 10 categorii de concurs – fotografie, design de produs, design grafic, design vestimentar, design de accesorii vestimentare, design interior, arhitectură, ilustraţie, dramaturgie şi relaţii publice – participanţii având astfel oportunitatea de a recrea România pornind de la anul 1990, indiferent de domeniul în care activează. Noua identitate de brand, semnată de Kraftmark, întăreşte mesajul centrat pe conceptul de reinventare, de pornire de la zero, prin abordarea vizuală construită în jurul unui simbol universal al începutului şi renaşterii.

“Să fim sinceri: toţi ne-am dorit, măcar o dată în viaţă, să creăm o alternativă, subiectiv mai bună, la lumea de acum. Pentru Inspired, „Ce-ar fi dacă…” nu e doar exerciţiu de imaginaţie, ci parte dintr-un proiect mai amplu care să propună o altă Românie, dezirabilă.”, a spus Andrei Pena, membru fondator Asociaţia INSPIRED.

INSPIRED Concursul de Idei  a ajuns la cea de-a 7 ediţie! România e pe cale să fie repornită

INSPIRED Concursul de Idei se bucură şi anul acesta de o comisie de jurizare din care fac parte atât membri internaţionali, cât şi români, fiind unii dintre cei mai cunoscuţi specialişti în domeniile creative, printre care şi reprezentanţi din Europa şi SUA: David Carson (în top 5 “cei mai influenţi designeri grafici ai erei noastre” aşa cum a fost menţionat de către revista Graphic Design USA), Sarah Bailey (Director de curs al London College of Fashion) sau Thierry Bayle (membru fondator al Global Fashion Management UK şi consultant pentru branduri precum Calvin Klein, Kenzo, Moschino, etc). Acestora li se adaugă nume importante din sistemul educaţional, profesori de la universităţi din toată ţara.

INSPIRED Concursul de Idei  a ajuns la cea de-a 7 ediţie! România e pe cale să fie repornită

Tinerii se pot înscrie la una sau mai multe categorii de concurs pe www.letsgetinspired.ro, prin crearea unui cont, începand cu 18 decembrie 2013 şi până pe 16 februarie 2014, iar deadline-ul pentru predarea lucrărilor este 28 februarie 2014. Lucrările participanţilor vor fi jurizate între 10 şi 31 martie 2014, iar premierea câştigătorilor va avea loc la Gala INSPIRED, în luna mai. Concurenţii pot afla mai multe despre INSPIRED şi prin participarea la evenimentele offline din cadrul caravanei ce promovează concursul în centrele universitare din Bucureşti, Iaşi, Cluj, Timişoara, Arad, Sibiu, Târgu Mureş, Oradea şi Braşov.

Cred în tinerii creativi din România. Cred că pot aduce un aport imens. Dar înainte de asta, trebuie să aibă toate şansele de a se forma şi de a se afirma. Din acest motiv organizăm concursul INSPIRED de 7 ani.” a spus Postumia Martin, Preşedintele Asociaţiei Inspired.

INSPIRED Concursul de Idei  a ajuns la cea de-a 7 ediţie! România e pe cale să fie repornită

Câştigătorii locului I vor fi premiaţi cu Trofeul INSPIRED. În plus, toţi cei clasaţi pe locurile I – XX de la fiecare din cele 10 secţiuni de concurs vor avea acces gratuit la Master Class-ul INSPIRED corespunzător fiecărei secţiuni. Master Class-urile vor fi susţinute cu sprijnul unor personalităţi membri de jurii din România şi din străinătate şi vor fi organizate în Bucureşti, pe parcursul anului 2014.

The Public Advisors este şi la această ediţie alături de INSPIRED Concursul de Idei, concepând strategia de comunicare adecvată pentru a creşte vizibilitatea concursului şi a atrage cât mai mulţi tineri talentaţi în competiţie.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0