fbpx

Întâlniri care inspiră. Lansarea albumului One Room Design la Kronospan Design Center Bucharest

Credit foto: Ionuț Stoica

Întâlnirile cu arhitecții, designerii și colaboratorii noștri ne oferă de fiecare dată momente de inspirație, ocazia unor discuții creative și impulsul de a continua cu noi planuri editoriale. Lansarea albumului One Room Design din colecția igloobest a adus laolaltă peste 150 de invitați, joi 21 martie, la Kronospan Design Center Bucharest, unul dintre cele mai importante spații dedicate designului de interior, construcțiilor și industriilor conexe.

Noul proiect editorial igloobest One Room Design prezintă cele mai inspirate 18 proiecte românești recente din domeniile HoReCa și Retail (București, Timișoara, Cluj, Iași, Craiova), spații ce se desfășoară într-o unică încăpere. Albumul, care poate fi deopotrivă ghidul cutreierării unui oraș și un cadou inspirat care invită la descoperire, pune pe hartă proiecte ale celor mai importante nume din arhitectura și designul de azi.

Astfel, showroomul Kronospan Design Center Bucharest, cu zonele sale dedicate unor game de produse foarte variate, de la flooring, la decoruri pentru mobilier, blaturi, placări pereți, materiale structurale pentru construcții și materiale speciale pentru fațade, a devenit locul perfect pentru o întâlnire în același timp colocvială și profesională, stimulantă estetic, dar și concretă.

2024.03.21 Kronospan IGLOO-29

Acest cadru dinamic cromatic și textural, de peste 850 de metri pătrați a intrat într-un contrast surprinzător și fertil cu tema-cheie a albumul One Room Design, întâlnindu-se pe terenul comun al proiectării discrete și echilibrate. Manuela Zipiși, coordonatoarea editorială a albumului, și Bartha Biborka, arhitect și ambasador Kronospan Romania, au completat, prin intervențiile lor, o seară a dialogului și a negocierilor creative.

Le mulțumim celor de la Kronospan Design Center Bucharest pentru găzduirea generoasă și tuturor partenerilor din albumul One Room Design.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0