fbpx

Întâlniri, dialog, deschideri. Lansarea albumului igloobest Case din România 2024 la Pazo

Credit foto: Dragoș Lăpădatu

O seară de joi, de (aproape) vară nu putea fi petrecută mai bine decât în curtea elegantă a celor de la Pazo. Circuitul liber, într-un spațiu deschis care a cuprins curtea și interiorul showroomului, a creat un dinamism aparte, resimțit în dialogurile entuziaste dintre cei prezenți la evenimentul de lansare a albumului igloobest Case din România 2024.

Cea mai recentă apariție editorială igloo a reprezentat prilejul serii de 16 mai care a adus laolaltă peste 150 de invitați, arhitecți, designeri, jurnaliști de arhitectură, prieteni ai igloo. Ne-am bucurat, desigur, de prezența unora dintre birourile de arhitectură incluse în albumul care reunește cele 14 proiecte. Casele prezentate în acest album, deși foarte diverse și surprinzătoare, mărturia viziunilor diferite și complexe asupra locuirii, sunt exemple relevante de construire contemporană creativă și atentă fiind creațiile ARTLINE, Studio 1408, alt.corp., Format4 architects, Studio 82, Vinklu, LAMA Arhitectura, Studio 2.1, arh. Rucsandra Popescu – WDE SIGN, inedit.works, Outbox Studio & Cristina Cătoiu.

Atmosfera vibrantă de pe strada Paris, nr. 9 s-a datorat nu numai bucuriei întâlnirii și dialogului intens, ci și generozității cu care Pazo a găzduit acest eveniment. Invitații întâmpinați de sunet, culoare și savoare s-au lăsat inspirați de album și de obiectele celor mai prestigioși furnizori de finisaje de interior din țară. Într-un contrast binevenit, acordurile unui cvartet de coarde au deschis seara, iar ritmurile electronice moderne au însoțit căderea nopții.

Aceeași tonalitate, în care primează atenția și calitatea detaliilor, se regăsește în showroomul Pazo, construit într-un acord perfect între stil și funcțiune, între clasic și contemporan, între discret și îndrăzneț. Spațiul primitor gândit de Dofinteriors, pe alocuri intim, cu o cromatica subtilă, liniile elegante ale obiectelor prezente în showroom și decupajele de interioare au invitat la căutări și descoperiri.

 

Puteți citi aici mai multe despre amenajarea spațiului Pazo.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0