fbpx

Interioarele anului şi arhitecţi premiaţi la GIS 2014

Londra, Barcelona, Viena, Rotterdam, Kazan sunt câteva dintre oraşele care se mândresc cu arhitecţi de excepţie şi cu clădiri care aduc omagii oraşelor unde au fost construite. Anul acesta, în aprilie, la Bucureşti, în cadrul Expoconferinţei de Arhitectură de Interior, Design, Mobilier şi Iluminat GIS vor fi prezentate cinci interioare finaliste ale anului 2013.

Interioarele anului şi arhitecţi premiaţi la GIS 2014

Apartamentul de pe Carrer Avinyó în Cartierul Gotic din Barcelona, Spania. Proiectul a fost realizat de biroul de arhitectură David Kohn Architects şi a câştigat “World Interior of the Year”, la Inside Festival din Singapore. Punctul de atracţie al locuinţei este o pardoseală mozaicată realizată din placi triunghiulare de gresie, care îşi schimbă treptat culoarea, de la verde la roşu, dintr-un capăt în celălalt al apartamentului.

Interioarele anului şi arhitecţi premiaţi la GIS 2014

Rolling Stones, din Viena, Austria. Proiectul este conceput de biroul de arhitectură INNOCAD şi a câştigat marele premiu „LEAF Interior Design Awards 2013”, la categoriile Public Building of the Year şi Overall Winner. Proiectul reprezintă un nou centru de informare pentru Graz Tourismus, Austria. Arhitecţii au apelat pentru reamenajarea clădirii la un design remarcabil prin utilizarea pietrelor „Murnockerl”. Pietrele sunt deosebite, deoarece sunt aduse de râu şi rotunjite de puterea apei.

Interioarele anului şi arhitecţi premiaţi la GIS 2014

Palace of Water Sports din Kazan, Rusia. Un proiect realizat de biroul de arhitectură Nps Tchoban Voss şi finalist în cadrul „Interior Design Best of Year 2013” la categoria Beauty / Spa / Fitness. Palatul de sporturi de apă este proiectat pe teritoriul Universiada Park şi a fost inclus în complexul de sporturi construit în oraşul Kazan, în contextul pregătirii pentru desfăşurarea Universiadei de Vară din 2013. Complexul are, de asemenea, o valoare socială. După încheierea Universiadei, studenţii Tatar Stat Academy de Educaţie Fizică, Sport şi Turism, precum şi alţi locuitori ai oraşului au avut acces liber în clădire, pentru a practica sporturi de apă şi înot de agrement.

Interioarele anului şi arhitecţi premiaţi la GIS 2014

Office IMd Rotterdam, Rotterdam Olanda. Proiectul a fost finalist pe lista premiilor de „design interior LEAF 2013”, la categoria Refurbishment of the Year. Este realizat de arhitectul olandez Joost Ector şi echipa sa. Biroul, conceput ca sediu pentru compania de inginerie IMd este o fostă fabrică de oţel de 2014 mp, din Rotterdam.

Interioarele anului şi arhitecţi premiaţi la GIS 2014

The Plum & Spilt Milk Restaurant din cadrul Great Northern Hotel, din Londra, Anglia. Proiectul este câştigătorul „European Hotel Design Awards 2013”, la categoria Interior Design of the Year – Restaurant. A fost realizat de biroul de arhitectură Archer Humphryes Architects şi este descris ca fiind un restaurant superb, de un clasicism modern, rafinat, cu mobilier Boffi lucrat manual şi 120 de corpuri de iluminat realizate manual.

Interioarele anului şi arhitecţi premiaţi la GIS 2014

Expoconferinţa de Arhitectură de Interior, Design, Mobilier şi Iluminat GIS face parte din seria expoconferinţelor internaţionale de arhitectură organizate de ABplus Events în parteneriat cu Ordinul Arhitecţilor din România, alături de INGLASS, LAUD şi RIFF.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0