fbpx

International VELUX Award – încă o lună pentru înscrieri


Termenul de înscriere la concursul internaţional pentru studenţii la arhitectură, International VELUX Award, a fost prelungit până la 1 martie 2010.

Până acum, peste 700 de studenţi din întreaga lume şi-au anunţat deja participarea la IVA 2010. Pe fondul proiectelor numeroase în care sunt implicaţi studenţii în această perioadă a anului universitar, organizatorii au decis prelungirea termenului de înscriere.

Juriul International VELUX Award este alcătuit din reprezentanţi ai marilor birouri de arhitectură, precum:

  • Nathalie de Vries – MVRDV, Olanda
  • Kim Herforth Nielsen – 3XN, Danemarca
  • Momoyo Kaijima – Atelier Bow-Wow, Japonia
  • Will Bruder – Will Bruder+Partners, SUA

Din juriu mai fac parte doi profesori de arhitectură din universităţi de renume:

  • Magda Mostafa – profesor la Cairo University/Progressive Architects (Egipt) şi preşedintele juriului în cadrul competiţiilor organizate de Uniunea Internaţională a Arhitecţilor (UIA)
  • Stefano Musso – profesor la Universita degli Studi di Genova (Italia) şi vicepreşedintele Asociaţiei Europene a Şcolilor de Arhitectură (EAAE).

Membrul juriului desemnat din partea VELUX este Keith Riddle – General Manager VELUX Marea Britanie si Irlanda.

Tema propusa de VELUX pentru ediţia din acest an a International VELUX Award este “Light of Tomorrow”. Pe www.thedaylightsite.com participanţii pot găsi resurse de inspiraţie, sub forma cercetărilor şi publicaţiilor, având ca subiect central lumina naturala.

Realizat în cooperare cu Uniunea Internaţională a Arhitecţilor (UIA) şi Asociaţia Europeană a Şcolilor de Arhitectură (EAAE), International VELUX Awards este un concurs internaţional adresat studentilor, ce propune implicarea activa a acestora in proiecte sustenabile de arhitectura.

Mai multe informatii se gasesc pe website-ul dedicat competitiei: iva.velux.com.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0