fbpx

INTO THE WORLD… sau povesta in imagini a unei calatorii de 420 de zile


Garajul McCann Erickson a fost din nou gazda unui proiect cultural inovator – Expozitia Fotografica „INTO THE WORLD” … sau povestea in imagini a unei calatorii de 420 de zile si 55.000 de km in jurul Africii … pe motocicleta.

Doi arhitecti romani, Ionut Florea si Ana Hogas au incheiat cu succes un tur de 55.000 de km in jurul Africii cu motocicleta.

INTO THE WORLD... sau povesta in imagini a unei calatorii de 420 de zile

Expeditia a durat 420 de zile (14 luni), incepand cu iunie 2011, si a cuprins rutele de Vest si de Est si traversarea Africii centrale pe cel mai dificil traseu de pe continent (Kinshasa – Lubumbashi, R.D. Congo).

Expozitia „INTO THE WORLD” dezvaluie in premiera povestea din spatele povestii: motojurnalism, portrete, scurt metraj si un set-up cu poze din cele 290 de zile petrecute in „salbaticie”, la cort.

Ce au fotografiat: colonii romane si medine medievale, cea mai mare cladire din chirpici din lume, patria voodoo, triburile Dogon, Himba si Maasai, enclava Swahili din arhipelagul Zanzibar, stravechea Nubie si Piramidele.

Expeditia in Africa face parte din proiectul „Into The World”, o initiativa lansata in 2010 de Ionut Florea si Ana Hogas in scopul de a promova explorarea independenta.

Proiectul „INTO THE WORLD” nu se opreste aici: toate fotografiile prezentate in cardul expozitiei sunt de vanzare, iar banii stransi din vanzarea acestora vor fi folositi pentru continuarea expeditiei in jurul lumii. In etapa urmatoare cei doi vor explora timp de 6 luni mostenirea africana si diversitatea naturala a Americii de Sud.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0