fbpx

IQOS ILUMA | O lume în care fumatul va fi un obicei care aparține trecutului

Philip Morris International (PMI) anunță lansarea IQOS ILUMA în România, cel mai recent și mai inovator produs din portofoliul de alternative fără fum al PMI pentru adulții care altfel ar continua să fumeze sau să utilizeze produse cu nicotină. Noul IQOS ILUMA introduce tehnologia de încălzire prin inducție SMARTCORE INDUCTION SYSTEMTM, care nu utilizează lamelă și nu necesită curățare. Noul produs, conceput în urma unor riguroase cercetări științifice, completează portofoliul IQOS, produsul de tutun încălzit numărul 1 din întreaga lume (1).

Revoluționăm experiența IQOS! Misiunea noastră este să construim o lume în care fumatul va fi un obicei care aparține trecutului. Suntem dedicați acestei misiuni „fără fum” și mizăm pe produse de nouă generație, cum este IQOS ILUMA, cel mai inovator dispozitiv de până acum. Credem că paradigma înlocuirii țigărilor trebuie să aibă în centru reducerea riscurilor, cercetarea și inovarea, iar IQOS ILUMA este cea mai bună dovadă în acest sens. Vrem să oferim fumătorilor adulți o alegere mai bună la continuarea fumatului, iar lansarea IQOS ILUMA în România reprezintă un salt important în eforturile noastre de a elimina țigările  în cel mai scurt timp.„– a declarant Mircea Scăunașu, Director General Philip Morris Romania.

 

IQOS ILUMA are la bază tehnologia inovatoare SMARTCORE INDUCTION SYSTEMTM prin care are loc încălzirea tutunului din noile rezerve, concepute pentru noul dispozitiv. IQOS ILUMA(2) dispune de o funcție de pornire automată ce detectează când rezerva din tutun este introdusă. IQOS ILUMA nu utilizează lamelă și oferă o modalitate mai curată de a încălzi tutunul, o experiență mai consistentă, fără fum, fără reziduuri de tutun și fără nevoia de a curăța dispozitivul. Studiile PMI indică faptul că IQOS ILUMA oferă o experiență mai plăcută de utilizare în comparație cu generațiile anterioare IQOS.(3)

IQOS ILUMA este cel mai inovator dispozitiv dezvoltat de PMI. Am pornit de la feedback-ul consumatorilor și am creat un produs superior modelelor din generațiilor anterioare de IQOS, și, în același timp, mai simplu și mai intuitiv decât acestea. Tehnologia sa de încălzire prin inducție încălzește tutunul din interior. Dar, spre deosebire de sistemele noastre anterioare de încălzire a tutunului, IQOS ILUMA nu are lamelă. Asta înseamnă că nu va mai fi niciodată nevoie de curățarea dispozitivului deoarece nu există reziduuri de tutun și nici riscul ruperii lamelei. Produsul, care are un design cu adevărat elegant, va fi disponibil în două variante și vine cu o varietate de accesorii care permit multiple moduri de personalizare. Datorită acestei noi tehnologii și grație celorlalte caracteristici ale produsului, am reușit să soluționăm punctele nevralgice ale consumatorilor, care ar fi putut să îi împiedice pe unii fumători adulți să renunțe la fumat.”Denys Strobykin, Director Marketing & Digital, Philip Morris Romania.

 

Philip Morris International lansează în România două dispozitive: IQOS ILUMA PRIME și IQOS ILUMA.

 

IQOS ILUMA PRIME este disponibil în patru culori, are un design elegant, din aluminiu anodizat, și o husă din material textil. Noul dispozitiv poate fi personalizat atât în ​​ceea ce privește funcțiile de conectare prin intermediul smartphone-ului, cât și offline, cu o gamă largă de accesorii, inclusiv huse pentru încărcător sau inele pentru stilou.

IQOS ILUMA are un design similar cu cel al generațiilor anterioare IQOS, oferă o experiență îmbunătățită și un gust constant atunci când este folosit. Este disponibil în cinci culori, cu opțiuni de accesorizare, cum ar fi inele de suport și ușițe interschimbabile.

 

Ambele dispozitive oferă posibilitatea de a avea două utilizări consecutive fără reîncărcare și includ funcții avansate care pot fi activate sau dezactivate prin aplicația IQOS – cum ar fi gesturi inteligente, pornire automată, diferite moduri de iluminare, alerte și posibilitatea ca utilizatorul să blocheze sau să deblocheze dispozitivul atunci când este necesar.

 

***

 

Philip Morris International: Pentru un viitor fără fum

 

Philip Morris International (PMI) este o companie internațională de top din industria tutunului care și-a propus să construiască un viitor fără fum și să își extindă, pe termen lung, portofoliul cu produse din afara sectorului de produse care conțin tutun sau nicotină. Portofoliul actual de produse al companiei constă, în principal, în țigări și produse fără fum. Din 2008, PMI a investit peste 10.5 miliarde USD pentru a dezvolta, fundamenta științific și comercializa produse inovatoare fără fum pentru adulții care altfel ar continua să fumeze, cu scopul de a opri complet vânzarea țigărilor. Pentru aceasta au fost construite capacități de evaluare științifică de nivel mondial, în special în domeniile toxicologiei sistemelor preclinice, cercetării clinice și comportamentale, cât și studii ulterioare introducerii pe piață. În noiembrie 2022, PMI a achiziționat Swedish Match – lider în comercializarea produselor cu nicotină pentru uz oral – și se află astfel în fruntea companiilor care luptă pentru un viitor fără fum prin mărcile sale IQOS și ZYN. Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA) din SUA a autorizat comercializarea unei versiuni a dispozitivului IQOS dezvoltat de PMI, Platforma 1, și a consumabilelor aferente, precum și produsului de tip snus al companiei Swedish Match, ca produs din tutun cu risc modificat (MRTP). În 31 martie 2023, produsele fără fum dezvoltate de PMI erau disponibile pentru vânzare în 78 de piețe iar PMI estimează că aproximativ 18,5 milioane de adulți din întreaga lume, au trecut deja la IQOS și au renunțat la fumat. Produsele fără fum au reprezentat aproximativ 35% din veniturile nete totale ale PMI pentru primul trimestru din 2023. Cu o bază solidă și o expertiză semnificativă în științele vieții, în februarie 2021, PMI și-a anunțat în februarie 2021 ambiția de a se extinde în domeniile wellness și de îngrijire a sănătății și, prin filiala sa Vectura Fertin Pharma, își propune să îmbunătățească calitatea vieții prin furnizarea de experiențe de sănătate integrate. 

Pentru mai multe informații puteți vizita www.pmi.com și www.pmiscience.com

 

  1. Sursa: estimare PMI la nivel global care se bazează pe numărul total de vânzări de HTU (heated tobacco units) la nivel de piață la nivelul decembrie 2019 (excluzând China și S.U.A).
  2. IQOS ILUMA este conceput să fie utilizat doar cu SMARTCORE STICKS™ (TEREA) DIN TUTUN CARE NU ARDE. Nu utiliza IQOS ILUMA cu generațiile anterioare de consumabile, deoarece acestea vă pot deteriora dispozitivul. Deoarece TEREA SMARTCORE STICKSTM conține o piesă metalică ascuțită care poate provoca răni grave dacă este înghițită, acestea trebuie ținute departe de copii și animale de companie și nu trebuie ingerate sau dezasamblate.

Sursa: studii efectuate în Italia și Japonia pe un eșantion de 714 utilizatori IQOS, în perioada noiembrie 2020- martie 2021

 

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0