fbpx

Jewelry Design Fair III – GOLD EDITION

Designul românesc de bijuterie contemporană investeste în aur

Jewelry Design Fair III – GOLD EDITION

Târgul de bijuterie contemporană JEWELRY DESIGN FAIR, organizat de ArXpert în colaborare cu Assamblage Scoala de Bijuterie Contemporană, anuntă desfăsurarea celei de-a III-a editii a evenimentului în perioada 8-9 iunie 2013. În continuarea demersului de afirmare a statutului bijuteriei contemporane ca formă de artă de sine-stătătoare, această editie propune o un element de plus valoare în cadrul materialelor utilizate: AURUL.

Jewelry Design Fair III – GOLD EDITION

Evenimentul va aduce în atentia publicului o serie de colectii PREMIUM ale unora dintre cei mai renumiti designeri autohtoni. Designerii Andreia Popescu, Alis Lalu, Alina Simion, Alexandra Ungurelu, Alexandru Lupu, David Sandu si Grig Mitrea vor expune colectii realizate special pentru acest eveniment, care vor avea ca materiale de bază metalele pretioase de înaltă calitate (aur alb, aur galben) si pietre semi-pretioase sau pretioase.

Jewelry Design Fair III – GOLD EDITION

Cea de-a treia editie JDF are în vedere o perspectivă diferită de pozitionare a designerilor de bijuterie contemporană din România. Desfăsurat într-un cadru restrâns de sapte designeri, Jewelry Design Fair se plasează ca eveniment de nisă, conferind bijuteriei contemporane distinctia necesară fată de restul formelor de bijuterie cu care este adesea confundată (accesorii, hand-made sau obiectele de serie mare ale brandurilor internationale).

Jewelry Design Fair III – GOLD EDITION

Conceptul de bază al Jewelery Design Fair – Gold Edition este acela de a îmbina designul românesc de bijuterie contemporană cu metale pretioase, adăugând astfel la valoarea obiectelor, pe lângă elementele de design si creativitate, si acela al materialelor utilizate. Astfel, în paralel cu demersul de afirmare al bijuteriei contemporane ca formă de artă independentă, creatiile designerilor români se pozitionează ca obiecte viabile de investitie financiară pe termen lung.

Jewelry Design Fair III – GOLD EDITION

Evenimentul se va desfăsura în spatiul galeriei de artă ArtXpert Fine Art Concept-Store, pe Str. Putul lui Zamfir, nr. 45-47, Bucuresti (zona Dorobanti). Expozitia va fi deschisă publicului sâmbătă, 8 iunie, între orele 10.00 si 20.00, iar duminică 9 iunie în intervalul 12.00-18.00. Intrarea este liberă.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0