fbpx

Kastamonu România. Reţeta succesului de la Reghin, în călătoria globalizării

Parte a Hayat Holding, compania Kastamonu Entegre, cel mai mare trust turcesc din industria lemnului și unul dintre jucătorii de top din domeniu la nivel mondial, a realizat la Reghin, vreme de 14 ani, investiții continue. Compania a ajuns la Reghin în 1998, când a preluat 98% din acțiunile Prolemn și a devenit mai apoi Kastamonu Romania SA. Aici există acum o platformă industrială de prelucrare a lemnului, modernă și complexă, formată din 2 unități de producție distincte, în care lucrează aproximativ 1000 de angajați. 

În prezent, la Reghin, funcționează o linie de producție PAL, trei linii de melaminare, o linie de impregnare hârtie decor, o linie de producție de blaturi de lucru, două linii de producție a fețelor de uși și o linie de producție a foilor de uși.

D225 Grey Lotus_PS65-small

Performanțele Kastamonu

Kastamonu Romania este unul dintre cei mai mari producători de fețe de uși (panouri din HDF pentru uși celulare) la nivel mondial, cu exporturi in Europa, SUA, America de Sud, Africa de Nord, Federatia Rusă, Turcia, India, și printre cele mai importante companii producătoare de PAL din regiune.

D223 Atlas White_PS30-small

Kastamonu România, parte a grupului Hayat, are o nouă identitate vizuală

În viziunea companiei, noul logo reprezintă călătoria de globalizare și o punte pe care Hayat a construit-o între oameni și valori. Noua identitate reprezintă diversitatea de culturi și regiuni geografice, dar totul se reduce la scopul nostru de a crea o viață mai bună, care ne ajută să ajungem la oamenii din întreaga lume, prin serviciile și produsele noastre.

Identitatea vizuală a noului logo înglobează cele mai frumoase culori ale naturii, reprezentând încrederea într-un viitor sustenabil.

F284 Oxide Steel_PS42-small

Avni Kiğılı – Director Executiv, vice-președintele Consiliului de Administrație Hayat, a declarat că ”ne dorim să creăm valoare pentru oameni, printr-un viitor sustenabil. Azi nu ne putem privi ca fiind izolați de lume. Prin preferințele noastre, prin ceea ce facem și prin ceea ce nu facem atingem și influențăm viețile altora”.

 

 

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0