fbpx

KITCHEN INC – Luxul la tine acasă, gătitul la rang de artă

Vorbim despre primul showroom GAGGENAU din România, care și-a deschis ușile pentru pasionații de experiențe culinare exclusiviste, dar care nu uită de ingredientul-minune când vine vorba de gătit. Veți fi întâmpinați de un spațiu cu un design unic și o varietate de produse premium.

Sunteți invitați într-un univers în care puteți testa caracteristicile mobilierului de bucătărie de la brand-uri de lux din domeniu precum Warendorf die Küche sau Poggenpohl, precum și a aparatelor electrocasnice GAGGENAU, apreciate la nivel mondial, expuse pentru prima dată într-un singur showroom în România. Vă așteaptă o echipă profesionistă, pregătită să facă față cu brio chiar și celor mai exigente standarde în materie de customer experience.

GAGGENAU sau când arta devine funcțională

 

GAGGENAU este un brand premium de electrocasnice, cu rol de pionierat în inovație și design „Made in Germany”. Succesul său se bazează pe progresele tehnologice și pe un design curat, asociate cu o funcționare perfectă. Compania, caracterizată prin tradiție încă din anul fondării sale, în 1683, stabilește constant noi standarde în sectorul bucătăriei private de lux, cu produsele sale premiate, iar numele său este sinonim cu experiența culinară exclusivistă. Fiecare experiență de acest gen va fi ținută minte!  Marca GAGGENAU este prezentă în peste 50 de țări din întreaga lume, cu peste 60 de showroomuri emblematice în marile orașe și unități de producție cheie în Germania, Franța și Spania.

eb-333-oven-door

Când vine vorba despre producerea aparatelor electrocasnice GAGGENAU, fie că facem referire la cuptorul ICON EB333 sau la orice alt produs din gamă, proiectarea se face precis, testarea este îndelungată, iar finisarea și asamblarea componentelor se realizează exclusiv manual.

 

Utilizarea materialelor de cea mai înaltă calitate și măiestria preciziei sunt factori-cheie în durabilitatea aparatelor GAGGENAU. Brandul promovează și dezvoltă produse concentrându-se pe elementele esențiale în fiecare aspect și detaliu.

Pionier al artei culinare și al stilului de viață sofisticat, GAGGENAU a atras bucătari-vedetă, somelieri, designeri de interior și arhitecți de renume internațional. Acest know-how se regăsește, de asemenea, și în dezvoltarea de electrocasnice noi, orientate în mod constant către cerințele profesionale, dar potrivite pentru cele mai ambițioase proiecte din bucătăria proprie. Experiența GAGGENAU promite un mix de calitate și trăiri extraordinare, lucru care poate fi regăsit în cadrul evenimentelor din showroom.

 

Așadar… care să fie ingredientul secret?   

 

Vă așteptăm în showroomul Kitchen Inc., pentru a începe planificarea unei bucătarii, așa cum trebuie sa fie!

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0