fbpx

La Delicii

Text: Irina Branea

Vara aceasta, străzile centrului vechi al capitalei ne oferă multiple – şi tentante – locuri unde ne putem bucura simţurile, printre care şi gelateria „La Delicii”. Micul spaţiu de pe Covaci, cu o atmosferă prietenoasă, a fost amenajat cu un buget restrâns, dar cu mult entuziasm de Anna Chiţan de la HeartWood, într-o frumoasă colaborare cu proprietarii.

La Delicii

Iniţial, designerul a fost contactat pentru a amenaja terasa, însă proiectul a evoluat şi a ajuns să se ocupe de întreaga amenajare a spaţiului interior. Constrângerile legate de timp, buget şi resurse au îndreptat în mod firesc reamenajarea către o reciclare creativă a ceea ce exista deja: raportându-se la istoria şi bogata arhitectură a zonei, echipa a decis ca decorul să fie într-un stil clasic reinterpretat şi au păstrat o parte din piesele de mobilier vechi.

La Delicii

Spaţiul mic este simplu şi eficient distribuit: în dreapta, la intrare, se află coloratul „frigider” cu îngheţată, urmează zona unde aceasta poate fi servită – barul gelato propriu-zis, iar în capăt, ascuns de o perdea, se găseşte laboratorul în care îngheţata este preparată. Pereţii sunt personalizaţi prin colaje cu pagini din cărţi, iar biblioteca în care se găsesc cărţi interesante şi reviste îi „ajută” pe clienţi să nu se oprească la prima îngheţată. Unul dintre elementele importante ale amenajării este oglinda de deasupra barului a cărei ramă este realizată din resturile altor rame, asamblate ca într-un puzzle; pe lângă rolul decorativ, aceasta contribuie şi la crearea impresiei de mai mult spaţiu.

La Delicii

Delicioasa îngheţată poate fi servită şi la mesele de afară… prin urmare, vă invităm să descoperiţi în curând terasa.

www.ladelicii.ro

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0