fbpx

Lămpi în echilibru

Lumină și corpuri de iluminat unice într-un concurs internațional

L A M P înseamnă Lighting Architecture Movement Project și este un concurs de design internațional al obiectelor de iluminat, aflat la a 5-a ediție, organizat în Canada.
Tema ediției curente este Balance (echilibru), iar echipa igloo media a fost atrasă de tema unui corp de iluminat care chestionează creativ noțiunea de echilibru.

L A M P este un demers ce își propune să introducă unui public mai larg designul de iluminat, promovând și conectând în același timp talentele emergente la noi piețe.
În fiecare an, concursul îi provoacă pe designeri să se apropie de lămpile create de ei prin îndrumarea și provocarea estetică a unei teme.
În anul 2018, juriul este format din: Ingo Maurer, Michael Anastassiades, Jaime Derringer (Design Milk), Alex Josephson (PARTISANS), Tim Rundle (Studio Tim Rundle), Scott Bridgens (Rezident), Rich Brilliant Willing, Bec Brittain și Robyn York.
Pentru a stabili cei 10 finaliști, juriul a luat decizii pe baza unei evaluări atente și de mare acuratețe, operând cu criterii specifice precum soluția estetică, potențialul de comercializare, capacitatea de inovație și modul de interpretare unic al temei din acest an, Balance (echilibru).
În rezumat, concurează la premiu 10 finaliști, din 3 categorii, ce vor fi evaluați de câțiva lideri de notorietate în industria iluminatului. 142 de proiecte înscrise în concurs, provenind din 85 de orașe și 28 de țări indică un filtru „luminos“.

Gala evenimentului are loc în data de 18 septembrie, la Vancouver, iar
„IDS Vancouver a găsit partnererul ideal în designul progresiv prin evenimentul L A M P, recunoscut internațional. Suntem încântați să sprijinim Gala și competiția L A M P”, afirmă Jody Phillips, Director IDS Vancouver.

Cele 10 corpuri de iluminat finaliste L A M P sunt:

OVO – Adrian Fisher din Vancouver, BC, Canada
Boom – Stickbulb/RUX Studios din New York, NY, USA
Apollo Chandelier – Taylor McKenzie-Veal din Chicago, IL & New York, USA
Just Another Lamp – David Grifols din Barcelona, Spania
L n°004 – Pierric De Coster din Antwerp, Belgia
Cube – Petra Stanev din Philadelphia, PA, USA
Mito – Tom Fereday din Melbourne, Australia
EastWest Light – Ákos Huber din Kecskemet, Ungaria
Portal – Mark Kinsley din Chicago, IL, USA
Orbital Series – Michel Duvernet din Nelson, BC, Canada

Despre L A M P
Înființat în 2013, L A M P (proiectul de mișcare a arhitecturii de iluminat) este condus de fondatorii din Vancouver Annika Siemsen și Nicole Fox.
L A M P atrage designeri de top din Pacificul de Nordvest, arhitecți, antreprenori de afaceri și entuziaști ai design-ului la evenimentul său unic, care sărbătorește cele mai bune lucrări în designul de iluminat contemporan în curs de dezvoltare.
Acum, în al cincilea an, L A M P așteaptă cu nerăbdare să devină o instituție recunoscută la nivel internațional pentru demersul creativ și prezenta modelele corpurilor de iluminat.

IDS Vancouver
IDS Vancouver a crescut în mărime și în ambiție în același ritm cu orașul pe care îl susține atât de mult.
Realizat o dată pe an, în luna septembrie, târgul de design IDS Vancouver a crescut; târgul reunește programe diverse și ateliere de lucru pentru tineri, pentru studenți și pentru comerțul de design, precum și instalații și experiențe de colaborare defășurate atât local, cât și în afara orașului.
Dobândind o atenție deosebită a regiunii, ca o destinație de proiectare și design, IDS Vancouver se angajează activ și participă activ la alte târguri internaționale pe tot parcursul anului, ca o modalitate de exprimare a talentelor din regiune.
Informarea și exigența de a fi informat despre designul la nivel internațional este una dintre prioritățile proiectului IDS vancouver.

informații suplimentare la:
www.welovelamp.ca/
twitter.com/lampthecomp
www.instagram.com/lampthecompetition/
www.facebook.com/lampthecompetition
vancouver.interiordesignshow.com/day/tuesday/
pinterest.com/welovelamp

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0