fbpx

Lansare 15 re – 15 proiecte de restaurare văzute prin igloo

Într-un cadru informal, dar nu lipsit de eleganţă – pe care o emană actualul sediu al showroom-ului Iconic Class din Aleea Alexandru nr. 7 -, a avut loc marţi, 27 martie, lansarea albumului 15re, cel mai nou titlu din seria arhitecturi văzute prin igloo, album realizat cu sprijinul Ordinului Arhitecţilor din România.

Lansare 15 re - 15 proiecte de restaurare văzute prin igloo

Albumul prezintă 15 proiecte reuşite de reabilitare, restaurare, reconversii, renovări, revitalizări din spaţiul arhitectural românesc – Conacul Apafi din Mălâncrav, Conacul Bellu din Urlaţi, Casa de vacanţă din Zăbala, Castelul Haller din Ogra, Bastionul Postavarilor din Braşov, Bastionul Theresia din Timişoara, Casa Max din Sibiu, case tradiţionale din Copşa Mare şi din Micloşoara ş.a.

Peste o sută de arhitecţi, designeri, colaboratori, precum şi distinşi invitaţi – domnul arh. Alexandru Beldiman, care s-a ocupat de restaurarea Vilei Dobruşa, beneficiarii acestui conac, soţii Valeriu şi Cristiana Stoica – au făcut cunoştinţă cu proiectele selectate de membrii echipei igloo.

Lansare 15 re - 15 proiecte de restaurare văzute prin igloo

Un moment deosebit al serii l-a reprezentat recitalul pe care invitatul special, renumitul violonist Alexandru Tomescu l-a susţinut. Bach, Enescu şi Eugene Ysaÿe şi-au făcut loc printre invitaţi reuşind să transpună publicul, pentru câteva minute, într-un timp al bucuriei. O bucurie a reuşitelor arhitecturale, pe care le dorim cât mai dese în spaţiul autohton.

Mulţumim prietenilor care au fost alături de noi, invitaţilor, care ne-au onorat cu prezenţa la acest eveniment, gazdelor de la Iconic Class Studio, sponsorilor Avincis, Illy şi Sky Vodka!

Mai multe fotografii de la eveniment găsiţi pe pagina noastră de facebook.

Albumul se găseşte din martie în librării la editura igloomedia.

Detalii pe: http://www.igloo.ro/colectii/51/

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0