fbpx
Lansare showroom Diseno şi noul număr al revistei igloo


CREATIVITY KNOWS NO RULES!

Începând cu 10 mai, showroom-ul DISENO se mută într-o nouă locaţie, mai spaţioasă şi mai fermecătoare, în care atenţia şi asistenţa profesională într-un ambient confortabil şi familial sunt în continuare garantate. Cele mai noi şi mai îndrăzneţe colecţii pentru decoraţiuni interioare vor fi expuse pe toate cele 3 nivele ale clădirii cu numărul 11 de pe strada Teheran din Capitală.

Mai mult, gama de produse iniţiale va fi la rândul ei lărgită. De acum înainte vor fi disponibile, în completarea ineditelor colecţii de faianţă, gresie, piatră naturală, mozaic, obiecte sanitare, căzi, cabine de duş, accesorii şi radiatoare, o serie de noi produse: placaje ceramice volumetrice cu aspect de Corian, parchet din lemn natural stratificat, baterii cu design futurist precum şi piese de mobilier pentru baie, cu linie neoclasică. Toate acestea vor fi îmbogăţite prin introducerea segmentului de bucătării a grupului Porcelanosa: GAMA DECOR – un brand destinat segmentului high-end şi cu o divizie specială de proiecte.

Vă invităm să descoperiţi un loc în care creativitatea nu cunoaşte reguli, cu ocazia deschiderii oficiale a noului showroom DISENO, ce va avea loc pe 10 mai 2012, începând cu ora 18.00. Într-un cadru non-formal vor fi prezentate cele mai noi şi îndrăzneţe colecţii care îmbogăţesc gama de produse precum şi noul număr 125 al revistei igloo.

Diseno – Ceramics & Sanitary, Str. Teheran, nr. 11, sector 1, Bucuresti www.diseno.ro

Lansare showroom Diseno şi noul număr al revistei igloo

Tag-uri:
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0