fbpx

Lansare site, buletin, cursuri şi mini-librărie la ART HUB!

Sâmbătă, 27 aprilie 2013, la ora 19.00, eşti aşteptat la Art Hub pentru a sărbători alături de noi lansarea site-ului ArtHub.ro, a publicaţiei culturale Buletin Art Hub, a platformei de cursuri de artă şi cultură vizuală pentru copii şi adulţi din cadrul centrului, a librăriei de buzunar, precum şi a colecţiei de artă contemporană pentru primavară şi Paste, ocazie cu care poţi achiziţiona lucrări de artă la preţuri speciale – numai bune de dat în dar cu ocazia sărbătorilor Pascale.

Lansare site, buletin, cursuri şi mini-librărie la ART HUB!

Site-ul ArtHub.ro va cuprinde calendarul de evenimente şi platforma de cursuri, precum şi programul educaţional Art Hub pentru copii.

În Buletinul Art Hub , publicaţia destinată comunităţii, veţi putea găsi pe lângă o agendă culturală cu recomandări în domeniul artelor plastice şi performative, profile şi interviuri cu artişti şi cele mai noi informaţii legate de lucrările de artă disponibile în ArtHub Boutique, evenimentele viitoare, precum şi proiectele speciale pe care le organizam prin parteneri, cursuri şi platforma educaţională. Buletinul va conţine mereu cupoane de reduceri pentru serviciile şi produsele Art Hub.

Platforma de cursuri ArtHub implică o serie de cursuri teoretice şi practice şi ateliere, unele permanente, altele periodice susţinute de tinerii artişti şi teoreticieni care formează echipa ArtHub. Cursurile se împart în trei categorii: cursuri pentru copii, cursuri pentru adulţi şi cursurile de specializare. Pentru moment, până în septembrie 2013, vor fi disponibile primele două categorii. Cursurile ArtHub oferă reduceri substanţiale pentru studenţi şi gratuităţi pentru copiii din familii sărace.

Librăria de buzunar este un spaţiu destinat distribuţiei de publicaţii periodice şi carte din domeniul artei, fotografiei, designului, managementului cultural şi nu numai. Sâmbătă veţi putea răsfoi sau achiziţiona la Art Hub titluri cum ar fi: Igloo, Love Issue, Vice, Zeppelin, buletine, carneţele şi albume din expoziţiile Art Hub etc.

ArtHub Boutique lansează recomandările de artă pentru primăvară şi Paşte cu o serie de lucrări potrivite ca tematică, cromatică sau spirit cu sărbătorile ce urmează să vină, sub semnături ca: Elena Andrei, Teofana Filip, Daniel Petru Ionescu, Magdalena Pelmus, Stefan Pelmus, Marcel Scutaru, Vali Soare, Nona Serbanescu, Marian Zidaru.

Despre APAC: Principalul obiectiv al Asociaţiei pentru Promovarea Artelor Contemporane este acela de a susţine artiştii contemporani români, şi în special pe cei tineri, atât în demersurile lor de creaţie/producţie artistică cât şi în expunerea către public, incurajand debutul artistic prin crearea de evenimente şi spaţii (reale şi virtuale) cu rol de platformă de promovare.

Despre ART HUB: ARTHUB, Bd-ul Mărăşeşti nr.107 (intersecţia cu Dimitrie Cantemir – zona fostului Budapesta), este noul spaţiu de lucru şi expunere oferit de Asociaţia pentru Promovarea Artelor Contemporane comunităţii artistice din Bucureşti. Ideea în jurul căreia se construieşte conceptul Art Hub este aceea de spaţiu multifuncţional oferit spre utilizarea unui număr mare de persoane din domeniul artelor, managementului cultural, publicităţii şi comunicării. Totodată, ART HUB este locul unde timpul poate fi petrecut în mod creativ şi plăcut, un spaţiu de întâlnire, lucru sau relaxare destinat oamenilor ce activează în domenii artistice sau conexe.

Persoana de contact: Laura Mihailescu, PR & Marketing Manager, arthub107@gmail.com

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0