fbpx

LAUFEN. Soluţii complete ce aduc luxul şi relaxarea în orice baie

Laufen, liderul elveţian în domeniul obiectelor sanitare, combină o estetică sofisticată, de cea mai înaltă calitate cu inovaţia tehnologică, pentru oferirea de soluţii complete pentru orice baie. Brandul şi-a obişnuit publicul cu o ofertă constantă de produse și tehnologii revoluționare, cu un design impecabil, în strânsă colaborare cu nume precum Patricia Urquiola, Marcel Wanders, Toan Nguyen sau Stefano Giovannoni. Laufen abordează cu atenție deosebită estetica obiectului, iar acest lucru este vizibil până şi în cele mai mici detalii, de la scurgeri mascate ingenios, la finisaje fără cusur. 

AP01_0P56_Palomba2012_Nature_7354

În prezent, cea mai nouă inovație Laufen este materialul ceramic SaphirKeramik, lansat în anul 2013. Acesta este un material foarte rezistent, însă maleabil în prelucrare, care permite crearea de obiecte sanitare cu margini foarte subțiri, până la 3-5 mm, şi un aspect rafinat, cu linii fine și elegante. Materialul a atras atenția unor designeri internaționali care au dorit să experimenteze cu el şi, astfel, au luat naştere mai multe colecții atemporale, versatile și sofisticate, fluide, dar și geometrice, minimaliste sau cu subtile influențe clasice.

Colecția Sonar, semnată de Patricia Urquiola, a fost inspirată din propagarea undelor sonore în apă, iar designul minimalist, cu forme ovale, semi-ovale sau rotunde, este inconfundabil.

Pentru colecția Ilbagnoalessi One, Stefano Giovannoni a abordat un stil ușor excentric, forme atemporale și linii pline, senzuale.

Colecția Val, semnată de Konstantin Grcic, se remarcă prin margini foarte subțiri, linii geometrice clare și suprafețe netede.

Toan Nguyen a urmărit o reinterpretare a formelor clasice în baie, prin colecția sa INO. În designul colecției INO s-au exploatat cu măiestrie noile posibilități oferite de ceramica SaphirKeramik, iar rezultatul este o estetică elegantă, curată, însoțită de o funcționalitate la cele mai înalte standarde.

Obiectele sanitare din colecția Palomba sunt inspirate din pietrele și stâncile sculptate de apă, formând golfuri și formațiuni naturale. Caracteristicile care definesc colecția Palomba sunt delicatețea și formele fluide.

Pe de altă parte, colecția Kartell omagiază cultura retro și propune culori îndrăznețe pentru mobilierul de baie, care completează obiectele sanitare din aceeași colecție.

Colecția The New Classic, semnată de Marcel Wanders, propune linii elegante, fine, ce readuc în prezent noblețea stilului clasic.

Colecțiile Laufen sunt disponibile în showroom-ul Delta Studio din București, sau pot fi comandate direct de pe site-ul deltastudio.ro.

Delta Studio, alături de Roca Romania, a dezvoltat un parteneriat consistent cu brandul elvețian de obiecte sanitare, oferind beneficiarilor săi soluții de amenajare de tip Smart Luxury – de înaltă calitate, aliniate ultimelor tendințe, respectând un buget mediu, optimizat, ce permite împletirea designului accesibil cu elementele luxury.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0