fbpx

Let’s Talk about Houses @ Lisabona

  • Organizatorii Trienalei de Arhitectura de la Lisabona, care se va desfasura intre 14 octombrie 2010 si 16 ianuarie 2011, sub deviza “Let’s Talk about Houses”, lanseaza un concurs international de proiectare cu tema “Casa in Luanda: Patio si Pavilion”. In cadrul acestei competitii se cere proiectarea unei locuinte unifamiliale, a carei constructie sa necesite costuri relativ scazute, in Luanda, capitala Angolei, oras cu o pronuntata crestere demografica, care trece printr-un intens proces de transformare.
  • Proiectul este realizat in colaborare cu organizatorii Trienalei de Arhitectura din Luanda si are ca scop ridicarea de locuinte versatile, care sa poata fi usor transformate, pentru a tine pasul cu evolutia orasului, pe cale de a deveni metropola, dar si a intregii regiuni.
  • Obiectivul concursului este gasirea celei mai bune propuneri pentru constructia unui prototip de locuinta cu patio, care sa adaposteasca o familie defavorizata, de obicei formata din 7-9 oameni, pe un teren plan, situat in limitele orasului Luanda. |ntr-o prima faza a jurizarii, vor fi alese 30 de proiecte finaliste, ai caror autori vor fi contactati de organizatorii Trienalei de Arhitectura de la Lisabona, pentru a realiza un model de prezentare, care va fi inclus intr-o expozitie gazduita de Muzeul Electricitatii din Lisabona, intre 28 octombrie 2010 si 16 ianuarie 2011.
Tag-uri:
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0