fbpx

Licitează Bradul Bucuriei şi vei dărui cel mai frumos cadou de Crăciun: acces la educaţie!

Aflat la a treisprezecea ediţie, Festivalul Brazilor de Crăciun este un eveniment de strângere de fonduri în vederea facilitării accesului la educaţie al copiilor din mediile sociale vulnerabile. Designeri şi artişti renumiţi vor susţine şi anul acesta cauza organizaţiei Salvaţi Copiii România şi vor crea brazi unicat.

<< A fost odată ca niciodată, că dacă n-ar fi nu s-ar povesti, o echipă de 20 de designeri români care a vrut să îşi folosească puterile pentru a ajuta copiii să meargă la şcoală. Aşa că au început ei să meşterească, să taie, să coasă, să şlefuiască şi fiecare venise cu câte un obiect fermecat. Unii făcuseră nişte lămpi, alţii jucării micuţe care spun poveşti, alţii au cusut chiar nişte caiete care să spună poveşti despre univers şi despre nebuloasele din îndepărtarea cerului, toate minunăţiile pământului, doar-doar să ajute copiii să înveţe.

Şi bătură ei, cale lungă să le-ajungă, zi de vară până-n seară, până au ajuns la Moş Dizainăr, un magician vestit care, uitându-se la toate cele ce aduseseră cu ei designerii, a spus:

“Luaţi creaţiile voastre şi prindeţi-le în acest brad, dimpreună cu învăţături despre meşteşugul fiecăruia. Nu uitaţi să prindeţi dragoste, blândeţe şi bucurie în crenguţele bradului, altminteri, vraja nu va ajuta pe nimeni.”

Zis şi făcut. Şi s-au apucat designerii să facă întocmai. Şi i-au dat numele Bradul Bucuriei” >>

În cadrul Galei, ce va avea loc pe 5 decembrie la Hotel Radisson Blu Bucureşti, va fi scos la licitaţie şi Bradul Bucuriei, dăruit de magazinul-concept Dizainăr şi de cei 20 de creatori români care s-au alăturat iniţiativei sale. Bradul, creaţie a unuia dintre designeri, a fost împodobit cu cele mai dragi creaţii, meşteşugite cu măiestrie şi oferite cu gândul la copiii care vor beneficia de educaţie în momentul în care bradul îşi găseşte stăpân.

Toate fondurile strânse pe 5 decembrie prin licitaţia Bradului Bucuriei vor fi folosite pentru a ajuta cât mai mulţi copii din medii sociale vulnerabile să obţină acces la una din cele mai mari bogăţii ale vieţii: educaţia.

Bradul Bucuriei este o iniţiativă a magazinului-concept Dizainăr şi a fost realizat cu susţinerea designerilor români: 201 Design Studio, AIRA Design Studio, Alexe Popescu, Anca Fetcu, Anonbrand, arhiDot Design, .care?Cutare, De Ceramică, Florin Poptean, Gabriel Geller, Izzi Design, Lemps.ro, Marele Deget Mare, Meao, Mihnea Ghilduş, Oana Boboc, Octavian Gugu, Sucita Goodies, Woodish, Woodyo.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0