fbpx

Liebherr lansează în București primul mono-brand shop din Europa

Producătorul mondial de aparatură frigorifică de înaltă calitate Liebherr lansează primul mono-brand shop din Europa alături de Marelvi, importator oficial al produselor frigorifice germane în Romania. Aparatele electrocasnice Liebherr concepute sub exigența calității germane și a design-ului de excepție, confirmate în mod repetat de institute independente, pot fi găsite acum într-un singur loc.

Liebherr lansează în București primul mono-brand shop din Europa

Datorită creșterii constante a vânzărilor și a interesului pentru acest brand manifestat de consumatorii din România, producătorul german Liebherr, împreună cu Marelvi, importatorul și distribuitoulr oficial al brand-ului, au decis să lanseze în București primul mono-brand shop din Europa.  

Situat în Swan Office Park din Pipera, showroom-ul prezintă o linie reprezentativă de produse frigorifice ce răspund nevoilor și gusturilor variate ale consumatorului român. Lansarea vine după o investiție de aproximativ 100.000 de euro în amenajarea showroom-ului și prezentarea produselor frigorifice. Investiția a fost gândită pentru a facilita consumatorului român o experiență completă a brandului Liebherr și a calității pe care acesta o reprezintă. Aici vizitatorul poate descoperi câteva dintre produsele vedetă ale mărcii, inovații la nivel mondial, cum ar fi combina frigorifică CBP(esf) 4043, care, cu un consum de doar 129 kilowati pe an, redefinește eficiența energetică –consumul său este echivalent cu cel al unui bec de 15 W și face parte dintr-o clasă de eficiență energetică nou creată: A+++ (-20%).  

Liebherr lansează în București primul mono-brand shop din Europa

Brand-ul premium Liebherr a ales să lucreze exclusiv cu Marelvi pentru importul și distribuția în România, având deja o colaborare de 7 ani. Anul 2014 a adus o creștere a businessului cu aproximativ 12%. Liebherr a ajuns să fie unul dintre cele mai importante nume din portofoliu, fiind un brand special conceput pentru consumatorii exigenți, care caută soluții de calitate, economice, ecologice și cu un design deosebit.   „Ne bucură încrederea pe care am câștigat-o în cadrul familiei Liebherr, care a acceptat să reprezentăm imaginea companiei în România și chiar Europa, prin deschiderea, în București a primului showroom mono-brand din U.E. Pe parcursul ultimilor ani am putut remarca un interes din ce în ce mai crescut al românilor pentru îmbunătățirea confortului personal și a standardului electrocasnicelor pe care le aleg pentru casă, care a depășit reticența în fața prețului mai ridicat dar adecvat al produselor premium. Sperăm ca, prin deschiderea acestui showroom, clienții noștri să trăiască experiența universului Liebherr în mod direct și să se convingă de importanța produselor de calitate”, a declarat Marian Burlan, Director Executiv Marelvi.  

Liebherr lansează în București primul mono-brand shop din Europa

Pe o piață a electrocasnicelor care a crescut în 2014 cu 13% în volum și 16% în valoare, cifra de afaceri Marelvi a crescut de la 34 milioane de euro la 38 milioane de euro.  

Calitatea, design-ul și inovația Liebherr, acum într-un singur loc

Ca specialist în industria frigiderelor și congelatoarelor premium, Liebherr dezvoltă în permanență soluții inovatoare pentru o păstrare îndelungată a prospețimii alimentelor, pentru o utilizare cât mai ușoară și pentru un consum cât mai scãzut de energie electrică. Materialele de calitate superioară, prelucrarea perfectă până în cele mai mici detalii, design-ul exclusivist și tehnologiile de producție dintre cele mai moderne, sunt câteva dintre argumentele ce susțin renumele Liebherr.  

Liebherr lansează în București primul mono-brand shop din Europa

Liebherr a revoluționat standardele combinelor frigorifice odată cu patentarea tehnologiei BioFresh, ce permite menținerea alimentelor la o temperatură puțin peste 0°C, la umiditatea ideală, păstrând astfel prospețimea acestora pentru o perioadă mult mai îndelungată decât în frigiderele obișnuite. Datorită acestei tehnologii, consumatorii pot beneficia de o alimentație mai sănătoasă, deoarece în compartimentul BioFresh, fructele, legumele, produsele lactate, carnea, peștele sau fructele de mare își conservă vitaminele și mineralele, gustul, precum și aspectul atractiv.  

Liebherr a devenit deja un reper pentru pasionații de vin datorită vitrinelor pentru vinuri cu caracteristici speciale, care asigură climatul perfect pentru un vin de calitate: temperatura de depozitare constantă, calitatea optimă a aerului, umiditate ridicată, poziție corectă a sticlelor și protecție UV potrivită.

Liebherr lansează în București primul mono-brand shop din Europa

La fel ca vinul, trabucurile trebuie depozitate corect, pentru a se maturiza cum trebuie și chiar pentru a-și crește substanțial valoarea. Humidorul de la Liebherr reprezintă soluția perfectă, atât pentru stocarea pe termen scurt, cât și pentru depozitarea trabucurilor cu scopul maturizării lor, prin controlul temperaturii perfecte, o umiditate constantă și o capacitate suficientă. Realizat din oțel inoxidabil și dotat cu o ușă de sticlă cu protecție UV, aparatul Liebherr pentru păstrarea trabucurilor oferă un design elegant, care va pune în valoare spațiul în care este păstrat.

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0