fbpx

Londra, 23 septembrie: o nouă experiență Together World Tour by Ideal Standard pentru arhitecți și designeri

6 ORAȘE. 6 COLECȚII. 6 MOMENTE

Ideal Standard invită arhitecții și designerii la o serie unică de evenimente hibrid, Together World Tour, îmbinând un format digital inovator cu atracțiile unui spațiu fizic de evenimente

A treia oprire: Londra, 23 septembrie – un moment dinamic

cut2

[button color=”white” size=”normal” alignment=”none” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://registration.togetherworldtour.com/en”]înscrie-te aici[/button]

Primul eveniment al turneului World Together ne-a purtat la Milano, unde am descoperit frumoasa legătură dintre design, arhitectură și cultură. Călătoria a continuat apoi la Berlin, sub semnul libertății creative.

Cea de-a treia destinație este Londra. Evenimentul se va desfășura pe 23 septembrie 2021, la Londra, de la 13:00 (ora României) și va avea printre invitați nume de prestigiu din lumea arhitecturii și designului mondial, pe care vi le vom dezvălui în curând.

CADOURI PENTRU ARHITECȚI & DESIGNERI

Până atunci, îi invităm pe arhitecți și designeri să se înscrie la eveniment AICI, apoi să intre pe pagina de Instagram igloo și să răspundă provocărilor pentru a primi cadou, în fiecare săptămână, tricouri de colecție, cu un design special creat pentru această călătorie virtuală inedită.

tricou1

Ce înseamnă călătoria Together World Tour

Ce au în comun Milano, Berlin, Londra, Paris, Dubai și Shanghai? Sunt capitale emblematice ale lumii și spații ce găzduiesc anul acesta evenimentele inovatoare concepute de Ideal Standard special pentru comunitatea internațională de Arhitectură și Design. Together World Tour transgresează granițele și estompează distanțele adresându-se unui public creativ global printr-o fuziune inedită și spectaculoasă de conținut digital și interacțiune  fizică, direct din aceste destinații-cheie.
Evenimentele din cadrul Together World Tour dezvăluie lansări exclusive de produse în premieră mondială, pătrunde în profunzimea culturii designului propriu fiecăreia dintre aceste capitale și oferă adevărate momente de neuitat. „Digital” și „personal” sunt cele două lumi pe care Ideal Standard le aduce împreună, pentru a inspira, a delecta și a crea noi legături între oameni, povești, idei.
Ziua evenimentelor va include streaming-uri, traduse simultan în mai multe limbi. Experiența interactivă va încuraja participanții să participe la eveniment în timp real, să acceseze și să descopere noi colecții și conținut exclusiv.

 Pentru a continua călătoria cu momente de neuitat și cu premii,
înscrie-te pe https://www.togetherworldtour.com/en/

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0