fbpx

Lumină naturală, performanță și protecție solară în apartamentele Cloud 9 Residence cu ajutorul sticlei Guardian Glass

Situat în partea de nord a capitalei, Cloud 9 este unul dintre ultimele proiecte rezidențiale din București, concepute pentru a atinge cele mai înalte standarde de calitate și adaptate la un stil de viață occidental. Nivelul de calitate premium al materialelor folosite, atenția deosebită la detalii și finisaje, luminozitatea ridicată dată de spațiile vitrate mari, spațiul interior generos, compartimentarea inteligentă, reprezintă garanția unei construcții confortabile pentru viitorii proprietari.

Pentru a ajuta să răspundă tuturor cerințelor, arhitecții au selectat pentru acest ansamblu rezidențial sticla peliculizată Guardian SunGuard® SN 70S pentru mai multă lumină naturală, combinată cu performanță energetică și protecție solară. Introducerea unui plan eficient de iluminare naturală într-o clădire poate contribui la reducerea costurilor cu energia, creând în același timp un mediu de trai mai confortabil pentru ocupanți.

 

În acest sens, sticla peliculizată Guardian SunGuard SN 70S a contribuit semnificativ, întrucât permite multă lumină naturală în interior, în timp ce ajută la echilibrarea nivelului de temperatură pe tot parcursul anului.

Printre alte beneficii ale sticlei menționăm și aspectul său neutru, cu o reflexie exterioară redusă, ceea ce le permite ocupanților să se bucure de priveliștea din jur. Fațadele vitrate cu un asfel de aspect neutru permit construcției să se amestece cu împrejurimile.

IMG_3955

Guardian SunGuard® SN 70S este un produs din sticlă cu o transmisie ridicată a luminii (70%), o izolație termică remarcabilă (valoare U = 1,0 W / (m2K)) și protecție solară ridicată pentru un vitraj dublu standard. Aceste caracteristici satisfac tendințele actuale de proiectare arhitecturală, atât în ceea ce privește aspectul cât și performanțele oferite clădirii.

Guardian Glass dezvoltă și redefinește continuu gama de produse din sticlă pentru protecție solară – SunGuard astfel încât să întâmpine și să depășească cerințele arhitecților și ale designerilor.

Pentru mai multe informații, vizitați www.guardianglass.com.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0