fbpx

Lyset – Lumina care transformă spațiul

Lyset - Deco Days 2023, Foto: Vlad Crețeanu

Brandul Lyset a strălucit la cea mai recentă ediție a Târgului DecoDays 2023, un eveniment dedicat designului interior, ce a avut loc la Cluj-Napoca. Lyset a fost prezent cu un stand vibrant, creat cu pasiune de cei de la ISR Design. La târgul de design, Lyset a dezvăluit lumii sistemul său creativ Flexible Neon Tube System, Magnetic Track și o selecție impresionantă de spoturi de iluminat, toate parte integrantă din portofoliul său complex.

„Obiectivul nostru principal este să satisfacem nevoile acestor profesioniști exigenți, care caută mereu ce e mai bun pentru clienții lor. În fiecare decizie pe care o luăm în dezvoltarea portofoliului nostru, căutăm să atingem cele mai înalte standarde în domeniul sistemelor de iluminat. Alegem cu grijă cele mai bune produse, caracterizate de eleganță prin simplitate, pentru a contribui la realizarea proiectelor de excepție ale clienților noștri.

 

Dorim să schimbăm percepția asupra luxului printr-o abordare modernă și directă. Alegem produse precise și elegante, întruchipând perfecțiunea necesară unui cămin modern, pentru că minimalismul este cheia eleganței.” – au declarat cei doi fondatori.

Lyset - Deco Days 2023, Foto: Vlad Crețeanu

Indiferent dacă ai vizitat recent showroomul nostru sau ești deja un cunoscut, oferim tuturor aceeași experiență premium. Ne angajăm ferm să găsești soluțiile de iluminat de care ai nevoie pentru proiectul tău.

 

Dacă proiectul tău necesită o abordare personalizată, suntem aici pentru a te ajuta. Tu te ocupi de soluția arhitecturală și de design pentru clientul tău, iar noi te sprijinim cu sistemele Lyset în fiecare etapă a procesului de creație.

Lyset - Deco Days 2023, Foto: Vlad Crețeanu

Sistemele Lyset sunt inteligente și se potrivesc oricărui tip de proiect, fiind ideale pentru casele inteligente de astăzi. Majoritatea produselor sunt compatibile cu platformele smart și cu cele mai populare aplicații mobile. Cu Lyset, nu trebuie să faci compromisuri între aspectul estetic și funcționalitate, deoarece toate gamele noastre sunt personalizabile pentru orice cerință.

Lyset - Deco Days 2023, Foto: Vlad Crețeanu

Pentru informații suplimentare despre Lyset și produsele noastre de iluminat, vă invităm să ne contactați la sales@lyset.ro sau să vizitați website-ul nostru.

 

Lyset este un brand de iluminat arhitectural tânăr, care își concentrează atenția asupra arhitecților si designerilor.

Lyset - Deco Days 2023, Foto: Vlad Crețeanu
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0