fbpx

Made in RO. Accesorii de piele Gabriel Geller

Sunt deştepte şi perfect tăiate, dar păstrează şi frumuseţea brută a materialului natural. Gabriel Geller introduce pielea în scenarii cotidiene cât se poate de adaptate noilor tehnologii de care ne înconjurăm, de la husele pentru smartphone la cele pentru tablete, portofele personalizate şi genţi pentru diverse gadgeturi.

articol: Designist.ro

Gabriel a studiat şi a lucrat în cinematografie, apoi a ales Designul Industrial la UNArte, unde l-a avut profesor pe Marcel Klamer – unul dintre designerii importanţi, care l-a influenţat direct. Acum creează genţi şi accesorii din piele cum nu am mai văzut pe la noi.

Totul a început acum un an, când şi-a făcut o husă din piele pentru telefon: „Fiind dintr-o piele foarte groasă, am fost nevoit să o cos de mână. Ulterior, am cumpărat o maşină de cusut pantofi şi am început să experimentez. Treptat, mi-am cumpărat şi alte scule, şi, încet-încet, am început să vând. Pot spune că am luat treaba în serios de vreo trei luni”, povesteşte Gabriel. Foloseşte fie piele românească de la Pielorex, fie piele din Italia, adusă de câţiva importatori din Bucureşti. Cele mai dorite accesorii sunt portofelele şi husele pentru smartphone, fiecare produs putând fi personalizat (de la numele „gravat” pe piele, cu fontul dorit, până la designul general).

Produsele pot fi găsite pe: www.gabrielgeller.com.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0