fbpx

Mansarda în culori

VELUX lansează mansarda în culori, un nou concept de comunicare oferind soluţia completă pentru fiecare dintre stadiile de realizare a mansardei. Reunite într-un concept unitar, cataloagele VELUX sunt structurate în ordinea etapelor cronologice de realizare a mansardei, culorile fiind elementul cheie pentru identificarea informaţiilor căutate.

Roz pentru Inspiraţie

Înainte de a trece la renovarea podului, oricine are nevoie de surse de inspiraţie. Broşurile roz prezintă exemple de proiecte realizate cu produsele VELUX care îndeamnă la găsirea celor mai creative soluţii pentru mansarda personală, oferind, de asemenea, Ghidul de renovare a podului şi o serie de studii de caz din România.

Bleu pentru Alegerea produselor potrivite

În etapa următoare, cu ajutorul broşurilor şi pliantelor bleu, se aleg produsele potrivite în funcţie de tipul de proiect. Aici se regăsesc informaţii despre gama completă de modele şi dimensiuni, detalii tehnice, criterii de performanţă şi lista de preţuri.

Galben pentru Protecţie solară

Odată montate, ferestrele de mansardă au nevoie şi de protecţie solară. În broşurile galbene sunt prezentate accesoriile pentru ferestrele de mansardă VELUX, jaluzele, rulouri şi rolete parasolare. Rolul acestora este de a îmbunătăţi izolaţia termică şi a reduce pătrunderea căldurii astfel încât mansarda sa fie confortabilă şi plină de culoare.

Gri pentru Întreţinere şi service

Experienţa de peste 65 de ani în domeniul ferestrelor de mansardă permite companiei VELUX să ofere servicii postgaranţie la standarde ridicate cu ajutorul instalatorilor profesionişti. Broşurile gri oferă informaţii despre întreţinere şi service, precum şi lista de preţuri pentru fiecare activitate de service.

Noile cataloage sunt disponibile pe site-ul www.velux.ro, în format electronic sau în magazinele distribuitorilor VELUX, în format tipărit.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0