fbpx

Mari proiecte de dezvoltare prezentate la DEVO (București, 5 octombrie)

Mari proiecte de dezvoltare din Statele Unite ale Americii, Emiratele Arabe Unite, Cipru, Rusia, Estonia, România, Polonia, Ucraina și Suedia vor fi prezentate în 5 octombrie la Athénée Palace Hilton din București, în cadrul Forumului Marilor Dezvoltatori DEVO 2018.

Printre proiectele prezente se numără și Campusul Apple Park din Cupertino, California, dezvoltat de Apple și proiectat de cunoscutul birou de arhitectură Foster + Partners, cu implicarea directă și contribuția a doi tineri arhitecți români: Maximilian și Daniel Zielinski, speakeri DEVO 2018.

Din România, proiectul selectat pentru a fi prezentat la prima ediție DEVO este Openville, aflat în plină dezvoltare în centrul Timişoarei și cel mai mare proiect de tip mixt din vestul României, dezvoltat de Iulius și Atterbury Europe.

Axa tematică DEVO urmărește evoluția marilor proiecte, selectate pentru a fi prezentate în cadrul evenimentului, în trei etape semnificative: viziune, investiție, dezvoltare.

Forumul îi reunește pentru prima oară, într-un concept inedit, pe toți care contribuie la realizarea marilor proiecte: investitori, dezvoltatori, constructori, manageri de proiecte, arhitecți, consultanți, companii cu soluții.

„Dezvoltarea imobiliară este o componentă foarte importantă a dezvoltării generale, considerate holistic. A discuta marile proiecte înseamnă a discuta rolul acestora dincolo de ele însele, în context, cu ceea ce generează, cu impactul pozitiv sau negativ pentru diferite componente și în ansamblu, sub aspectul sustenabilității, care înseamnă economicul, socialul, culturalul și mediul, nu neapărat în această ordine. Orice dezvoltare printr-un mare proiect este de fapt, chiar dacă nu e definită ca atare, un parteneriat public – privat implicit. Un forum al dezvoltatorilor este o deschidere necesară pentru a învăța unii de la alții și a păși către ceea ce ar putea fi o cultură avansată a dezvoltării imobiliare”, spune Chairman-ul evenimentului, Dr. Arh. Șerban Țigănaș, Președinte, Dico și Țigănaș; Secretar General, Uniunea Internațională a Arhitecților.

Forumul își propune să devină, pe de o parte, întâlnirea anuală a marilor dezvoltatori din România și, pe de altă parte, o platformă de comunicare a proiectelor reprezentative din întreaga lume, proiecte care construiesc comunități, orașe și regiuni.

Compania Arabesque s-a alăturat Forumului Marilor Dezvoltatori în calitate de Master Partner: „Din poziția celui mai mare furnizor de soluții integrate pentru piața construcțiilor din România ne arătăm susținerea față de organizarea evenimentului. Cu această ocazie venim în întâmpinarea marilor dezvoltatori din țară prin expertiza și serviciile noastre. Arabesque, cel mai mare distribuitor de materiale de construcții și finisaje din România, inovează în permanentă și dezvoltă activ serviciile oferite clienților săi din sfera construcțiilor. Companie românească fondată în 1994 care activează în zona de industrie, Arabesque are o prezență regională în Moldova, Ucraina, Bulgaria. Arabesque deține 37 de centre comerciale, dintre care 22 în România. Echipa din România numără peste 3200 de oameni, iar forța logistică este asigurată de cele peste 1000 de camioane specializate”, spune George Stamate, Director, Departament clienţi mari rezidenţial şi infrastructură, Arabesque, Speaker DEVO 2018.

Agenda evenimentului, lista proiectelor prezentate și a speakerilor pot fi vizualizate pe www.devo.com.ro

Forumul face parte din seria proiectelor internaționale de comunicare și a evenimentelor create de BORO PR & COMMUNICATION, agenție de comunicare cu proiecte pentru educație, sănătate, agricultură, ospitalitate și development. Proiectul SCHOOL + HOSPITAL, din portofoliul agenției, a fost selectat în acest an de către Administrația Prezidențială în programul oficial „România la Centenar”. Mai multe pe www.borocommunication.ro și pe www.facebook.com/borocommunication

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0