fbpx

Materiale cu tradiție definesc spațiul unei expoziții dedicate inovației în design, la Milano

AMENAJARE EXPOZIȚIE: Tableau FOTO: Trend Nomad

Studio-ul de creație multidisciplinar Tableau, cu sediul în Copenhaga, semnează amenajarea expoziției One & Twenty, organizată la Milano în cadrul Salone del Mobile 2023. Într-un cadru inspirat de istoria bogată a orașului Milano și rolul său major în dezvoltarea industriilor creative, expoziția prezintă proiectele câștigătoare ale competiției cu același nume.

Desfășurat pentru prima dată în 2017, Concursul internațional de design One & Twenty, organizat de German Design Council, invită tinerii designeri să conceapă produse, proiecte și soluții inovatoare, cei 21 de câștigători aleși de un juriu internațional având ocazia de a-și prezenta produsele unui public larg, în cadrul Salone Internaționale del Mobile de la Milano.  

 

Anul acesta, spațiul în care sunt expuse proiectele câștigătoare, amenajat de Tableau, este inspirat de însuși orașul Milano, centru internațional al creativității. Materialele puse în operă pentru a valorifica exponatele sunt strâns legate de istoria orașului – de la prestigiul marmurei și al lemnului prelucrat cu măiestrie la formele și texturile tectonice ale structurilor din beton.

 

Subliniind relația simbiotică dintre tradiție, prezent și inovație, spațiul are un puternic caracter vizual și senzorial, ce omagiază și reinterpretează spiritul milanez. În același timp, perspectivele decupate și suprafețele reflectorizante pun în valoare exponatele, creând o atmosferă prestigioasă și aparte.

Descoperiți potențialul estetic și funcțional al materialelor tradiționale sau inovatoare în arhitectură în igloo #213 / Material / aprilie-mai 2023

 

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0