fbpx

Materiale durabile pentru Green Court Bucharest

Green Court Bucharest este primul proiect de birouri dezvoltat de Skanska în România, amplasat într-una dintre cele mai dinamice locaţii din oraş, în zona Floreasca – Barbu Văcărescu. Proiectul prevede trei clădiri de birouri de clasă A, cu o suprafaţă totală închiriabilă de 52 000 mp, fiecare clădire prevăzută cu 12 niveluri supraterane şi trei subterane.

Materiale durabile pentru Green Court Bucharest

Urmând standardul celorlalte clădiri dezvoltate de Skanska în Europa Centrală şi de Est, ansamblul este certificat LEED Gold şi proiectat în conformitate cu cele mai noi tendinţe pe piaţa de birouri, cu o atenţie deosebită pentru calitatea şi durabilitatatea materialelor. Printre soluţiile durabile implementate în proiect se numără faţada de sticlă cu transfer termic scăzut, ventilaţia naturală, iluminarea naturală în peste 85% din spaţiile de lucru, sistemele de iluminat eficiente, echipate cu senzori de mişcare şi intensitate, staţii de alimentare pentru maşini electrice, zone de parcare pentru biciclete şi facilităţi pentru biciclişti.

Materiale durabile pentru Green Court Bucharest

Materiale durabile pentru Green Court Bucharest

În aceeaşi categorie a soluţiilor durabile se încadrează şi folosirea plăcilor de fibrociment EQUITONE, la nivelul faţadei şi al soclului. Pentru faţadă şi atic s-a folosit material EQUITONE Tectiva, în nuanţa de TE 90 White, plăci de fibrociment colorate în masă care au fost montate în sistem ventilat, prin lipire cu benzi dublu adezive SIKA. Plăcile folosite pentru faţadă au o grosime de 8 mm şi dimesiuni de 2 700 x 1 240 mm. Soclul clădirii a fost îmbrăcat în plăci de argilă arsă Creaton Tonality, cu finisaj riflat, cu dimensiune de 200 x 1 350 mm şi o grosime de 26 mm. Pentru fixarea acestora în sistem ventilat, s-a folosit sistemul BAS Tonality, cu profile de aluminiu.

Acest proiect a fost realizat cu sprijinul SC WISS TEHNIC SRL partener EQUITONE.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0