fbpx

MEET THE FASHION TEAM


FASHIONTEAM sunt o echipă de modă, orientată spre conectarea designerilor vestimentari şi a producătorilor cu boutique-urile din Bucureşti şi din ţară.

Poartă design românesc cu mândrie şi se feresc de prejudecată când vine vorba de creativitate, croială, textură şi inovaţie.

Cred în producţia de design românesc ca filon pentru educaţie stilistică, conştientizare a stilului personal şi încurajare a alegerilor asumate privind itemurile din dressing. Povestea lor a pornit exact de la aceste premise.

Sprijinind designul echitabil, responsabil şi asumat, FASHIONTEAM debutează printr-o iniţiativă specifică, evenimentul MEET THE FASHIONTEAM – TÂRG DE DESIGN ROMÂNESC, ce va pune la dispoziţia creatorilor de modă şi accesorii un cadru în care pot face cunoştinţă atât cu publicul larg pasionat de design autentic cât şi cu magazinele şi buyerii afiliaţi proiectului.

Târgul are loc la Control Club pe 30 mai de la 10.00 la 18.00 şi va aduce în atenţia publicului peste 40 de designeri şi magazine din Bucureşti şi din ţară. Printre invitaţi se numără Studio Cabal, Una-I-Luna, White Elephant, Mihaela Creţescu, Mihaela Moşneagu, Utopic Art, Art the wood, Second Skin, Dalia Lopez Cobena, Magazinul de perle şi Brânduşa Atena Unguraşu.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1451239078507372/

FASHIONTEAM s-a conjugat din necesitatea de a conecta brandurile locale de design vestimentar şi de accesorii cu magazinele, showroom-urile şi boutique-rile congruente. Misiunea lor este să încurajeze crearea unui dialog coerent, efervescent şi liniar între mixul de design local şi spaţiile fizice de vânzare, un context susţinut de valorificarea artei şi modei prin comerţ. Susţin plaja emergentă de designeri români şi își propun să oferie acesteia un context versatil de promovare şi sustenabilitate prin comercializare către o piaţă în continuă creştere.

FASHIONTEAM este una dintre primele iniţiative locale de acest gen. Fondată în 2015, platforma funcţionează ca un intermediator direct între brandurile de design din România şi magazinele care îşi doresc să acceseze o piaţă de producţie de modă aflată în plină dezvoltare

Tag-uri:
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0