fbpx

Un statement natural. Mese Miriapod by Claudia Motei

Arhitect şi designer de interior şi de obiect, Claudia Motei  are o abordare interdisciplinară şi o înclinaţie spre experiment şi piese custom, având mereu în vedere nevoia de a menţine un echilibru între estetică şi raţionalitate. Unul dintre aspectele în care s-a concretizat continua ei explorare a posibilităţilor oferite de materialele naturale este mini-colecţia de mese Miriapod. Seria porneşte de la trei materiale –  marmură, metal şi două tipuri de lemn (molid şi stejar).

Fiecare masă este realizată din două materiale, unul pentru blat – marmură sau lemn de stejar, iar celălalt pentru bază – alamă sau lemn de molid -, iar cele două se intersectează pentru a forma piese unice, cu personalităţi proprii în cadrul aceleiaşi tipologii. Materialele sunt finisate prin şlefuire, în cazul meselor din marmură, şi cu ulei şi ceară naturală, în cazul mesei din lemn.

Colecţia Miriapod reprezintă o pledoarie pentru unicitate şi un prim rezultat al unei căutări continue de forme neconventionale, inspirate din natură, dar cu un design contemporan, ce denotă o deosebită atenţie pentru detaliu. Datorită formelor sculpturale şi materialităţii puternice, mesele Miriapod reprezintă piese statement ce pot conferi individualitate oricărui interior. În acelaşi timp, ele pot deveni cu usurinţă un punct focal pentru conversaţie şi interacţiune socială.

 

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0