fbpx

Mindfruit lanseaza 1000delectii.ro, o noua abordare in educatie

Luni, 11 februarie, platforma de crowdfunding Mindfruit.ro a lansat un proiect nou, care se adreseaza copiilor de gimnaziu si parintilor preocupati de evolutia si educatia celor mici.

Mindfruit lanseaza 1000delectii.ro, o noua abordare in educatie

1000delectii.ro este numele unei platforme educationale care are nevoie de 5300 de lei pentru a fi lansata. Platforma este gandita pentru a raspunde nevoilor celor mici si traduce educatia clasica de gimnaziu intr-o formula care reuseste sa le atraga atentia acestora.

Noutatea proiectului consta in abordare. Ideea de la care se pleaca este aceea ca memoria functioneaza cu „un numar de trei exemple”: acelasi mesaj trebuie receptionat pe trei “canale” diferite, pentru a fi complet absorbit de cel care doreste sa invete.

Copiii invata jucandu-se cu fisiere power point, word si mp3; ei vad, asculta, interactioneaza si revin la informatia pe care o utilizeaza individual. In consecinta, 1000delectii.ro stimuleaza alternativ simtul vizual, prin intermediul folosirii power point-ului, simtul auditiv prin mp3 si cel kinestezic prin completarea cu pixul a unui chestionar printat. Metoda 1000delectii.ro reuseste astfel sa activeze o gandire de tip retea pentru arhivarea informatiei. Practic, dupa ce mintea a fost expusa de trei ori, din trei directii diferite, la acelasi mesaj, capacitatea de retinere a individului se apropie de maxim.

Proiectul este activ pe www.mindfruit.ro timp de 2 luni si are nevoie de o suma totala de 5300 de lei pentru a putea functiona. Sustinatorii proiectului sunt recompensati cu pachete de lectii pentru 1 semestru, 1 an scolar sau mai mult, in functie de pragul financiar in care se incadreaza. Costul pachetelor achizionate acum este la jumatate fata de costul final, practicat dupa lansare.

Pentru mai multe detalii despre proiect, posibilitatile de sustinere si recompensele primite, accsati www.mindfruit.ro/project/1000-de-lectii-.ro_4

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0