fbpx

Mindfruit.ro – platforma de crowdfunding a oamenilor creativi

Pe 1 decembrie anul trecut, s-a lansat prima paltforma online din Romania care are la baza conceptul de crowdfunding. Departe de a fi nou si utilizat cu succes in tari din intreaga lume pana in prezent, crowdfunding-ul este o solutie alternativa si eficienta de obtinere a fondurilor pentru proiecte individuale.

Mindfruit.ro - platforma de crowdfunding a oamenilor creativi

Practic, accesand portalul www.mindfruit.ro, orice roman are acum posibilitatea sa isi expuna ideile sub forma unui proiect. In continuare, succesul proiectului este determinat de contributia membrilor comunitatii. Cei care sustin proiecte, fie ca sunt persoane fizice sau juridice, isi trimit contribuitia financiara catre initiator. In functie de pagul in care se incadreaza, contributiile financiare sunt rasplatite prin produse sau servicii atragatoare, in legatura directa cu proiectul.

Mindfruit.ro primeste orice fel de proiect creativ, inovator, inteligent si util celorlalti din domeniile: arta, foto, muzica, moda, design, arhitectura, publishing, social, etc. Dar inainte de toate, Mindfruit isi proune sa formeze o comunitate a oamenilor creativi, cu perspectiva si initiativa, a celor care isi pot aduce contributia in folosul comunitatii. Ideea de comunitate se bazeaza pe: transparenta, valoare, respect reciproc, sustinere reciproca si cooperare

Mindfruit.ro se adreseaza tuturor oamenilor deschisi la nou, care au ceva de spus in domeniul lor si incurajeaza tinerii sa fie originali, sa se deschida si sa se exprime, fie ca o fac pentru a-si prezenta propriul proiect sau pentru a sustine un proiect care le place.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0