fbpx

MIPIM Architectural Review Future Project Awards

Arhitecţi din întreaga lume sunt invitaţi să participe cu cele mai recente proiecte la cea de-a noua ediţie a competiţiei anuale MIPIM Architectural Review Future Project Awards. Vor fi premiate acele proiecte inovatoare ce se află în curs de finalizare sau urmează a fi construite, evenimentul constituind o oportunitate pentru prezentarea celor mai înalte standarde din sfera arhitecturii.

Premiile vor fi decernate pe 9 martie 2011, cu ocazia târgului imobiliar MIPIM de la Cannes. De asemenea, la standul Londrei va avea loc o expoziţie permanentă cu toţi participanţii, iar toate proiectele câştigătoare vor fi incluse într-un catalog ce va fi distribuit în rândul tuturor delegaţilor MIPIM.

MIPIM Architectural Review Future Project Awards

Premiile includ opt categorii:

  • Big Urban Projects
  • Regeneration and Masterplanning
  • Tall Buildings
  • Mixed Use
  • Offices
  • Residential
  • Retail and Leisure

Pe lângă aceste categorii se va acorda un premiu pentru Sustenabilitate, pentru unul din proiectele înscrise. La această categorie nu se poate participa separat.

Termenul limită pentru înscrierea proiectelor este 19 noiembrie 2010. Juriul internaţional va fi condus de Paul Finch, directorul MIPIM Architectural Review Future Project Awards.

Concursul este cu adevărat internaţional mai ales dacă avem în vedere că cele mai recente proiecte câştigătoare provin din Austria, Brazilia, Danemarca, Franţa, Japonia, Liban, Olanda, Arabia Saudită, Korea de Sud, Spania, Turcia şi Marea Britanie.

Printre câştigătorii ediţiilor anterioare se numără Jean Nouvel pentru proiectul “One New Change” din Londra, Isay Weinfeld Arquitectura pentru proiectul 360º Building din Brazilia sau Gary Haney pentru Al Hamra Firdous Tower din Kuweit.

MIPIM Architectural Review Future Project Awards

Mai multe detalii puteţi găsi la www.mipimarfutureprojects.com

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0