fbpx

Mobilier și sisteme boxpring de la Gustav Living

Concepte unice pentru un confort suprem

Povestea brandului Gustav Living începe în Germania în anul 1926, când Gustav Hahn a decis să înființeze o turnătorie de oțel și un atelier de mobilier, pentru a minimiza efectele devastatoare ale Primului Război Mondial și a reconstrui astfel casele distruse. Succesul a venit imediat, datorită mobilierului său cu design atemporal. Nepotul lui Gustav Hahn a dorit să renască povestea bunicului și să ducă mai departe crearea de produse ce deservesc atât trupul, cât și sufletul.

Grație originilor multiculturale specifice Berlinului, dar și bazei de producție din România, Gustav Living devine simbolul unei afaceri de familie, maturizându-se prin dezvoltarea de produse premium, ce acordă o grijă sporită sănătății.

jaqueline-double-honeycomb

În anul 2018, Gustav Living aduce în atenția clienților și specialiștilor din domeniul designului produse unice, menite să asigure un confort suprem și un concept unic. Fotoliile sunt realizate după ultima tehnologie, Multilayer 3D, model hexagonal Honeycomb. Fotoliul Jaqueline, de exemplu – foarte versatil prin formă și design –, e o alegere potrivită pentru living, dining sau săli de conferință. Șezutul are o bază solidă din lemn stratificat, tapițat cu o catifea premium deosebit de fină, iar alături de spătarul curbat, oferă un confort ideal chiar și pentru perioade îndelungate de timp. Toate modelele de scaune și fotolii sunt gândite pentru a fi confortabile atât pentru servitul mesei, cât și pentru relaxare.

Specialitatea brandului Gustav Living este sistemul de dormit Boxspring, un concept cunoscut în țările scandinave de peste 100 de ani, filosofia produsului devenind tot mai populară în
Europa de Vest în ultimele decenii. Ceea ce constituie special la un Boxspring (după cum indică și denumirea) este cutia cu arcuri din baza patului, care se regăsește în fiecare produs. Un pat fără cutia de arcuri care să se regăsească în baza patului nu este un boxspring original. Deasupra boxului de arcuri, vine salteaua – personalizabilă, îmbrăcată în materiale naturale sau în catifeaua tapițeriei. Topper-ul e un plus, oferă suprafața finală de contact, cu opțiunea de a alege din mai multe miezuri diferite. O particularitate unică pentru boxspring-urile Como și Maggiore este exclusivitatea alegerii părului de cal în componența suprafeței de dormit, oferind o senzație regală.

modern bedroom

Ceea ce mai aduce Gustav Living în atenția specialiștilor este brodarea produselor – cu logo-urile companiilor, inițialele clienților –, existând posibilitatea de a alege până la 20 de nuanțe.

Boxspring-urile Gustav Living sunt expuse în București la ClassIn, iar pentru celelalte orașe, vă rugăm să consultați lista partenerilor pe gustavliving.ro.

T: +4 0742 232 438
gustavliving.ro
facebook.com/gustavliving
Partener boxspringuri premium ClassIN showroom: Bd. Aviatorilor 47, sector 1 București, 0372773444

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0