fbpx

Mood board pentru un octombrie #degustbun

TEXT: Manuela Zipiși; ILUSTRAȚIE: Doriana Mărășoiu

Octombrie este mai plin decât un măr copt… cu evenimente menite să ne bucure mintea și inima. Diversitate impune o agendă bine întocmită, prin urmare, iată câteva file din a noastră, pentru inspirație.
Foto: Pensiuni tradiționale din România

1. Primul lucru pe care îl punem în agenda lui octombrie este o invitație la călătorie prin țară cu un popas într-o casă tradițională de esență tare care străbate timpurile fără teamă de reinventare. Poate fi chiar într-una dintre casele pe care le-am surprins în albumul igloobest Pensiuni tradiționale din România.

2. Creativitate tânără și proiecte semnate de viitorii artiști, designeri și arhitecți români… vorbim despre festivalul Diploma pe care îl puteți încă descoperi la Combinatul Fondului Plastic până duminică, 16 octombrie.

Foto: Diploma

3. Room21 s-au mutat într-un nou spațiu cu tot cu minunata producție a designerilor și creatorilor români pe care o curatoriază. O plimbare de toamnă prin Cotroceni vă poate purta pașii până la Casa Mai (Constantin Turnescu 1).

Foto: RADAR

4. Pentru cei pasionați de new media ori metaverse între 14 și 16 octombrie la București se întâmpla RADAR New Media Art, eveniment dedicat producției artistice new media (instalații, video-mapping, VR etc.). La Palatul  Oscar Maugsch, Palatul Camerei de Comerț și Industrie București și Ghica House.

5. Unul dintre cele mai așteptate festivaluri ale toamnei este fără doar și poate Les Films de Cannes à Bucarest. Între 21 și 30 octombrie ne vom muta puțin în sălile de cinema bucureștene (Elvira Popescu, Muzeul Țăranului Român și Cinemateca Eforie) pentru a savura producțiile premiate (sau nu) în acest an la Cannes și alte bijuterii mai noi și mai vechi.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0