fbpx

Nevoile clienților și suportul comunitar sunt pe primul loc la Algabeth Stone Group International

Algabeth Stone Group International își dorește la început de an să cunoască nevoile clienților săi legate de piatra naturală. Acest lucru se va face printr-un chestionar online. Pentru fiecare chestionar pe care îl completați, Algabeth donează 2 ron către Asociația Pro Vita pentru născuti și nenăscuți.

Chestionarul poate fi accesat aici: http://svy.mk/1DvNXij

În spatele întrebării „Ne ajuti să devenim mai buni?” Algabeth,  respectă regula generozității „când dăruiești primești”.  Algabeth își dorește pe de o parte să-și îmbunătățească serviciile și modul de colaborare cu partenerii și clienții săi, iar pe de altă parte multumește generozității celor care vor completa chestionarul printr-o donație către o fundație care și-a dovedit până acum suportul pentru speranța umană: Asociația Pro Vita pentru născuți și nenăscuți

Algabeth, este furnizorul de piatră naturală cu cel mai mare depozit din zona centrală a României, oferind  produse ca marmură, granit, travertin, calcar, ardezie și onix precum și servicii ca prelucrare, montaj, întreținere, training și suport arhitecți, colaboratori. Aplicațiile pietrei naturale sunt multiple: de la soluții pentru zona rezidențiala, până la soluții pentru zona publica și industrială: pardoseli și plăcari verticale, trepte interior/exterior, blaturi și glafuri, monumente.

îi poti vizita pe site sau pe pagina de Facebook

Tag-uri:
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0