fbpx

Noaptea fotografiei

Peste 30 de locaţii din Capitală au pregătit expoziţii de fotografie şi surprize pentru cei care îi vor vizita pe parcursul serii de joi, în cadrul primei ediţii a Nopţii Fotografiei organizată de Pixelpedia cu susţinerea F64.
Galerii de artă, cafenele, cluburi şi chiar sedii de companii alcătuiesc traseul unei nopţi dedicate poveştilor vizuale de diverse tipuri, de la piesaje tradiţionale la portrete expresive sau fotografii de eveniment, toate sub semnul pasiunii pentru fotografie.

“Noaptea Albă a Fotografiei îşi propune să aducă mai aproape de pasionaţii de imagine toate aceste proveşti, fie că sunt ale unor artişti încă la începuturile experimentelor proprii, fie că sunt profesionişti renumiţi. Din informaţiile noastre, este pentru prima dată în lume când se organizează un astfel de eveniment deci cu atât mai mult am pregătit o seară specială, presărată cu multe surprize” a declarat Laura Mihăilescu, Community Manager Pixelpedia

Noaptea Albă a Fotografiei va presupune un traseu prin mai multe spaţii de expunere din Bucureşti, urmat de o petrecere de final în cadrul căreia va avea loc un concert şi vor fi organizate tombole cu premii oferite de către organizatorii şi partenerii evenimentului

Mai multe detalii despre locaţiile participante la eveniment, expoziţiile pregătite dar şi multe altele găsiţi pe www.noapteafotografiei.ro.

Noaptea Albă a Fotografiei este un eveniment organizat de către Pixelpedia, cu sprijinul F64 Studio, care îşi propune să aducă fotografia mai aproape de publicul larg şi să demonstreze că, atunci când este vorba de imagine, tot ceea ce contează este pasiunea şi povestea pe care vrei să o spui.

Parteneri ai acestui eveniment sunt Illy, DentEstet.

Partener media principal este Radio Guerrilla. Parteneri media: All Hollow, Anyplace.ro, ArtClue, ArtOut, Bucureşti Optimist, Clubul Foto, Feeder, Get Lokal, Igloo, Love Issue, Modernism.ro, Oitzarisme, Sub25, Urban.ro, VICE.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0