fbpx

Noi purceluși zburători la J’ai Bistrot Târgu Mureș

După cinci ani de petrecut “acasă”, J’ai Bistrot din Târgu Mureș are un nou look, care emană la fel de multă căldură și chiar și mai multă culoare.

Designerul Mihai Grama, responsabil pentru tot ceea ce înseamnă imaginea J’ai Bistrot, este cel care s-a ocupat și de noua amenajare. Chiar și logo-ul s-a transformat sub impulsul noii imagini.

Spațiul bistro-ului a fost extins, iar punctul central al amenajării a devenit barul cu toată încărcătura lui specială. Fața acestuia este din cupru, permițând oglindiri care invită la povești.

În spatele barului, rafturile s-au conturat din țevi și elemente de schelă. Iar desenul cu purceluși zburători, emblematic deja pentru J’ai Bistrot, a fost realizat de Saddo. Tapetul este produs de către cei de la Mind the Gap, iar culorile vii ale acestuia sunt pata de culoare care se demarcă pe fundalul tonurilor calme ale amenajării.

Două zone care imprimă tonalități diferite spațiului au fost delimitate: în fosta sufragerie a casei, o serie de mese joase invită la relaxare, pe când în cea de-a doua, de lângă bar, mesele înalte au o conotație dinamică.

Mix-ul elementelor decorative vintage cu materialitatea diferită a betonului, sticlei și metalului conturează un cadru familiar, plăcut. Cu gândul la verile ce vor veni, o parte din spațiu se poate converti în terasă grație deschiderii complete a geamurilor mari.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0