fbpx

Noile abonamente igloo. Un album cadou + premiu Bang & Olufsen!

La aniversarea de 15 ani, propunem abonamente noi cititorilor igloo. Dacă vrei să fii primul care răsfoiește noile reviste igloo în 2016 poți alege unul dintre cele 4 tipuri de abonamente:

Dacă vrei să primești fiecare număr al revistei direct la tine acasă poți alege abonamentul igloo standard. Cele 6 numere igloo din acest an vor fi livrate la tine acasă gratuit prin curier.

Ești din București sau locuiești aproape de redacția igloo (strada Ion Brezoianu, nr. 4)? Poți veni să ridici fiecare număr al revistei direct de la sediul nostru. Astfel, vom putea să ne cunoaștem și să îți arătam de fiecare dată cele mai noi publicații din colecțiile igloo media.

Indiferent că ești student în Bucuresti, Cluj, Timișoara sau Iași, alegând acest abonament vei primi gratuit revistele igloo direct la facultatea la care studiezi.

Gândit special pentru cei care apreciază albumele igloo, acest abonament include alături de cele 6 numere ale revistei, albumul igloopatrimoniu Olane. Case tradiționale din Dobrogea. Expedierea va fi făcută gratuit, prin curier.

Un motiv în plus să fii abonat igloo!

Începând de acum, în calitate de abonat vei beneficia de oferte lunare la publicațiile igloo. Intră pe pagina de Promoții de pe site-ul igloo.ro pentru a descoperi oferta lunii pentru abonați.  

OFERTA LUNII FEBRUARIE!

Ne ținem de promisiune și vă prezentăm mai jos oferta acestei luni. Abonează-te la revista igloo până pe 10 martie și primești gratuit cel mai nou album al seriei Interioare din România din colecțiaigloobest. În plus, la finalul campaniei toți cei care s-au abonat vor fi incluși în tombola pentru câștigarea celor două perechi de căști Bang & Oulfsen!

72d3de62061c8aa157fea9ab522ae37c4f2ae246

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0