fbpx

Noua colecție de rulouri VELUX: 70 de culori noi, o alegere inspirată pentru mansardă

VELUX, cel mai mare producător de ferestre de mansardă și de accesorii pentru acestea, lansează noua colecție de rulouri care cuprinde 70 de culori noi. Este o gamă modernă, stilată, cu o paletă largă de beneficii care aduc un plus de confort în orice încăpere.

Cele 70 de culori noi, țesăturile cu diferite opțiuni de filtrare a luminii naturale și o colecție dedicată copiilor promit să răspundă preferințelor fiecărui membru al familiei. În același timp, colecția de rulouri opace Colour by You, care include o paletă cromatică de până la 1800 de nuanțe, este soluția ideală pentru cei care își doresc o culoare personalizată, unică.

„Noua noastră colecție de rulouri este concepută pentru a satisface toate gusturile și nevoile clienților noștri”, spune Noemi Ritea, Director de Piață VELUX România. „Ei pot alege culorile, gradul de filtrare a luminii, finisajul șinei laterale și metoda de funcționare astfel încât la final au cel mai potrivit model de rulou pentru ferestrele lor de mansardă”.

Culorile echilibrate, stilate au fost dezvoltate în parteneriat cu institutul scandinav Pej Gruppen format din experți mondiali în tendințe, pentru a răspunde cerințelor actuale de pe piața de amenajări interioare. Noua paletă de culori se va aplica tuturor produselor VELUX, astfel încât clienții au la dispoziție o gamă unitară de produse.

129922-05

Beneficiile rulourilor VELUX

  • Oferă intimitate: diminunează razele puternice ale soarelui și pot avea efect total de întunecare. De aceea, acestea sunt opțiunea ideală pentru dormitoare, pentru că asigură un somn cu adevărat odihnitor pe timpul nopții sau un pui de somn revigorant în timpul zilei.
  • Șinele glisante sunt acum disponibile și cu finisaj alb, pe lângă cel de aluminiu periat, pentru a se potrivi perfect cu ferestrele de mansardă albe VELUX. Finisajul alb este tratat împotriva razelor UV și nu va fi afectat de razele soarelui.
  • Colecția de rulouri Duo dedicată copiilor reprezintă două modalități de control al luminii într-una singură: de la întunecarea încăperii, la atenuarea luminii.
  • Prin instrumentul de selecție a culorilor de pe ro clienții își pot crea singuri culorile pentru rulouri opace personalizate.
  • Toate rulourile sunt certificate OEKO-TEX 100 (Standard 100 1076-184 DTI) și au garanția că nu conțin substanțe
  • Sunt concepute special pentru ferestrele de mansardă VELUX, deci nu este nevoie de tăieturi sau măsurători speciale atunci când sunt montate.
  • Montajul este extrem de simplu și se poate fără ajutor.

„Colecția de rulouri VELUX înseamnă confort, potrivire în orice casă și nu în ultimul rând soluții personalizate”, mai spune Noemi Ritea, Director de Piață VELUX România. “Se potrivesc în toate tipurile de încăperi, fie că vorbim despre camera de zi, birou, dormitor sau camera copiilor și asigură un mediu interior sănătos și confortabil.”

Gama completă de rulouri și specificațiile pentru ele pot fi consultată aici.

123465-02

Despre VELUX Group
De 80 de ani, VELUX Group creează medii de viață mai bune de locuit pentru oamenii din întreaga lume, datorită luminii naturale și aerului proaspăt. Gama de produse cuprinde ferestre de mansardă și luminatoare modulare, rulouri decorative, produse de protecție solară și rolete exterioare, dar și soluții pentru locuințe inteligente. Aceste produse ajută la asigurarea unui climat interior sănătos și durabil, pentru muncă și învățare, pentru joc și relaxare. Lucrăm la nivel global prin companii de vânzări și producție în peste 40 de țări și cu aproximativ 11.000 de angajați din întreaga lume. VELUX Group este deținut de VKR Holding A / S, o societate cu răspundere limitată deținută integral de fundații non-profit, caritabile (VELUX FONDEN) și de familie. Pentru mai multe informații, vizitează www.velux.com.

Despre VELUX România
De 24 de ani, mai precis din 19 mai 1997, VELUX România aduce lumina și aerul proaspăt și în casele din România și din Republica Moldova. VELUX România are sediul central și depozitul la Brașov, alegerea unui oraș din centrul țării fiind de la început o decizie strategică pentru distribuirea optimă a produselor. Compania se implică constat în cauze sociale și în viața comunității brașovene. Pentru mai multe informații accesează www.velux.ro, Facebook VELUX Romania și urmărește materiale video despre produsele VELUX pe canalul Youtube/VELUXRomania. 

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0