fbpx

Noua gamă de lavoare Extra, lansată de Ideal Standard la Berlin în cadrul Together World Tour

Anul acesta, Ideal Standard a demarat Together World Tour, o serie unică de evenimente digitale într-un format teatral captivant ce combină tendințele culturale și de lifestyle cu arhitectura și designul, oferind, în același timp, un cadru pentru lansarea unei noi colecții de produse de la Ideal Standard. În data de 16 iunie, Berlin a fost a doua destinaţie din cadrul turneului, aici fiind prezentată noua gamă de lavoare Extra din cadrul Atelier Collections.

După succesul primei noastre opriri la Milano, am fost extrem de entuziasmați să aducem Together World Tour la Berlin și am avut norocul să ni se alăture personalități de top din lumea arhitecturii, pentru a crea un eveniment unic și special, demn de bogatul patrimoniu de design al orașului. Printr-o experiență digitală cinematografică, am reușit să punem in lumină identitatea multifaţetată a acestui oraș magnific, demonstrând în același timp moștenirea noastră în designul băilor și angajamentul de a contura viitorul vieții moderne,” a declarat Jan Peter Tewes, co-directorul executiv al Ideal Standard.

Germania și, la un moment-dat, Berlinul au găzduit, de asemenea, renumita Școală Bauhaus, fondată inițial de Walter Gropius la Weimar acum mai bine de 100 de ani. Bauhaus a susținut convingeri similare cu ale a noastre – designul ar trebui să fie atemporal și utilizabil de către mulți oameni. Bauhaus a avut şi are în continuare un impact puternic asupra lumii moderne, prin combinaţia dintre design şi funcţionalitate. Noua noastră gamă Extra este strâns aliniată cu aceste valori, care nu și-au pierdut din importanță până în prezent,” a continuat el.

IdealStandard_TogetherWorldTour_Amb3_Extra_Joy

Evenimentul de la Berlin l-a adus pe Jan Peter Tewes alături de renumitul arhitect și jurnalist Joern Kengelbach, în timp ce vizitau unele dintre cele mai importante destinaţii arhitecturale ale orașului, de la situri istorice precum Forumul Humboldt și Poarta Brandenburg, până la capodopere moderne precum Futurium și Cube Berlin. Alţi invitaţi speciali ai evenimentului au fost faimosul arhitect britanic David Chipperfield, liderii în proiectare și planificare urbană Studio Graft, directorul general și directorul executiv al Forumului Stiftung Humboldt, Prof. Dr. Hartmut Dorgerloh, și directorul de design al Ideal Standard, Roberto Palomba.

IdealStandard_TogetherWorldTour_Amb4_Extra_Joy_ConnectAir

Roberto Palomba a oferit o privire exclusivă asupra noii game Extra a Ideal Standard, creată în parteneriat cu renumitul său studio, Palomba Serafini Associati, ce reprezintă cea mai recentă adiţie în cadrul premiatei game Atelier Collections. Colectia Extra este influențată de Bauhaus, susținând ideea că un obiect poate fi creat pentru a fi frumos, dar şi accesibil și funcțional. Colecția Extra prezintă lavoare pătrate cu design pur şi muchii bine definite, pentru a permite utilizatorilor să aprecieze geometria expresivă care a inspirat designul. Combinând o viziune arhitecturală și atemporală cu această geometrie sculptată, gama Extra oferă o senzație de armonie şi este perfectă pentru spații de toate formele și dimensiunile.

Colecția Extra întruchipează perfecțiunea modernității minimaliste până la cel mai mic detaliu”. Demonstrând schimbul sofisticat între spațiu, formă și funcționalitate în baie, Extra are rădăcinile în controlul atent al formelor și dimensiunilor, iar designul său pătrat pur asigură că nimic nu se pierde, cu produsul perfect livrat, fără excese dezordonate,” a declarat Roberto Palomba

IdealStandard_TogetherWorldTour_CloseUp_Extra_Joy

Realizate cu atenție din ceramică, cele patru lavoare noi din gama Extra sunt ușoare, dar puternice. Disponibile atât în finisaje lucioase, cât și în varianta alb mătăsos, acestea pot fi montate în mai multe configurații, variind de la lavoar pentru oaspeți, de 45 cm, până la opțiunea de lavoar dublu de 120 cm.

IdealStandard_TogetherWorldTour_Amb2_Extra_Joy

În amenajarea băii, produsele din gama Extra  pot fi completate de unități de mobilier din colecția Conca, disponibile într-o serie de finisaje Atelier, inclusiv alb mat, antracit mat și sunset mat, precum și stejar deschis, stejar închis și nuc închis.

Următorul eveniment Together World Tour va avea loc la Londra, pe 23 septembrie 2021, urmat de Paris, Dubai și Shanghai. Pe www.togetherworldtour.com vă puteţi înregistra pentru evenimentele viitoare, le puteţi viziona pe cele anterioare şi accesa conţinut suplimentar exclusiv.

 

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0