fbpx

Noua generaţie de ferestre de mansardă VELUX – ideale pentru toate bugetele şi dorinţele

Grupul VELUX a lansat în 7 aprilie 2014 o gamă complet nouă a bine cunoscutelor ferestre de mansardă. Astfel, Grupul VELUX reuşeşte să ofere clienţilor cea mai vastă gamă de produse de pe piaţă – ideale pentru toate locuinţele, cerinţele şi bugetele. Cea mai căutată dimensiune de fereastră, 78x118cm, este oferită clienţilor la vechiul preţ de numai 199 euro fără TVA.

Având un design nou, îmbunătăţit, ferestrele din noua generaţie au un aspect modern şi elegant. Faţă de ferestrele din generaţia anterioară, suprafaţa vitrată este cu până la 10% mai mare, permiţând accesul suplimentar al luminii naturale şi al soarelui în interior. Pentru a creşte gradul de izolare termică, noile produse sunt dotate cu un nou şi inovator sistem izolator, care are ca rezultat un consum mai redus de energie şi costuri mai mici la încălzire. Calitatea produselor a rămas o constantă, evidenţiindu-se prin accentul pus pe detalii (ferestrele au mânere cu design elegant, fabricate din zinc sau aluminiu, ramele exterioare au colţurile rotunjite, aerodimanice, etc.). Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile produselor VELUX din noua generaţie.

Ferestre de mansardă mai bune la acelaşi preţ

Numărul mare de beneficii suplimentare încorporate nu se reflectă în preţurile noilor ferestre de mansardă. Preţurile de listă, recomandate distribuitorilor parteneri din întreaga ţară, rămân neschimbate faţă de preţurile generaţiei anterioare de produse

În România, noua generaţie de ferestre de mansardă VELUX este disponibilă începând cu data de 7 aprilie şi include şapte modele diferite de ferestre care sunt cuprinse în trei categorii de produse – Standard, Standard Plus şi Premium – cea mai bogată gamă de produse oferite de VELUX în cei 70 de ani de istorie.

Ca şi până acum, noile ferestre de mansardă VELUX sunt fabricate din lemn de cea mai bună calitate, fiind realizate printr-un proces care are un efect minim asupra mediului înconjurător.

Standard – calitate excelentă la un preţ accesibil

Gama Standard de produse include varianta îmbunătăţită a celui mai popular model de fereastră VELUX folosit în România. Pentru a veni în întâmpinarea oricărei nevoi de utilizare, acest model este disponibil în două variante: cu operare de sus şi cu operare de jos. În ambele cazuri, ferestrele sunt prevăzute cu un sistem de ventilare mai eficient, creat pentru situaţiile în care ferestrele de mansardă sunt închise. Ferestrele Standard au filtru de aer încorporat pentru a nu permite pătrunderea insectelor şi a prafului în locuinţă, oferind un mediu de locuit mai sănătos.

Ca şi noutate, noul model Standard cu operare de sus poate fi accesorizat ulterior cu sistemul VELUX INTEGRA®, care permite transformarea ferestrei într-una electrică şi acţionarea ei confortabilă de la distanţă prin intermediul noii tablete de control, lucru care nu era posibil la ferestrele din generaţia anterioară.

În ţara noastră, cea mai căutată dimensiune din categoria Standard, 78×118 cm (lăţime x înălţime) este disponibilă la preţul recomandat de 199 euro fără TVA.

Standard Plus – beneficii suplimentare

Categoria de ferestre de mansardă Standard Plus oferă avantajele categoriei Standard, dar şi alte beneficii. Gama Standard Plus este, de asemenea, disponibilă în două variante: cu operare de sus şi, o altă noutate, cu operare de jos, aceasta din urmă fiind potrivită mansardelor cu parapet înalt.

Datorită noii garnituri suplimentare de etanşare din jurul cercevelei şi a inovatorului sistem izolator ThermoTechnology™, categoria Standard Plus oferă un grad de izolare şi mai ridicat. Aceste ferestre sunt dotate cu geam interior laminat, ceea ce înseamnă un grad şi mai mare de siguranţă şi reducerea zgomotelor din exterior.

În plus, categoria Standard Plus include un tip de fereastră cu miez de lemn şi suprafaţă albă, impermeabilă, din poliuretan, care nu necesită întreţinere, fereastra fiind ideală pentru spaţii umede, precum bucătăriile şi băile.

În România, cea mai căutată dimensiune de fereastră de mansardă Standard Plus, 78×118 cm, este disponibilă la preţul recomandat de 261 euro fără TVA.

Ferestre de mansardă Premium

Calitatea absolută a ferestrelor de mansardă din noua generaţie se regăseşte în categoria Premium. Oferind toate beneficiile ferestrelor din categoria Standard Plus şi chiar mai mult, gama Premium include atât modelul de fereastră cu dublă deschidere – de sus şi de jos – cât şi modelul INTEGRA®de fereastră, acţionată prin intermediul unei tablete de control cu ecran tactil. Ambele ferestre Premium oferă un grad superior de izolare termică şi confort în utilizare.

Noua tabletă de control VELUX INTEGRA®controlează modul de pătrundere a luminii naturale şi aerului proaspăt prin simpla atingere, iar senzorul de ploaie încorporat va închide automat fereastra la primul strop de ploaie. Cea mai căutată dimensiune de fereastră de mansardă VELUX Premium, 78×118 cm, este disponibilă la preţul recomandat de 439 euro fără TVA.

Toate produsele din noua generaţie de ferestre VELUX pot fi văzute în premieră în perioada 10 – 13 aprilie în cadrul târgului Ambient Expo, la Romexpo, pavilionul central.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0