fbpx

Noua tehnologie Lead by TeraSteel ne aduce mai aproape de clădirile viitorului


Anul acesta, TeraSteel a lansat Lead by TeraSteel, o soluție personalizată, sustenabilă și reutilizabilă, care propune crearea clădirilor moderne, pregătite pentru viitor. Lead înseamnă o nouă generație de clădiri, care plasează durabilitatea, eficiența energetică și oamenii în centrul proiectării.

Proiectat, produs și asamblat de TeraSteel, Lead este o soluție unică pentru piața de construcții din regiune, reușind să aducă beneficii reale arhitecților, beneficiarilor și mediului înconjurător. Lead by TeraSteel utilizează tehnologia V PLUS Perform, de la DOW Chemical, unul dintre cei mai mari producători de materiale plastice, produse chimice, hidrocarburi si agrochimicale.

Beneficiile oferite de Lead by TeraSteel

Noua soluție oferită de TeraSteel vine în ajutorul celor care doresc să-și ducă afacerile la un nivel superior sau care pur și simplu caută să fie mai prietenoși cu mediul înconjurător. Lead by TeraSteel înseamnă atât costruri scăzute, cât și protejarea mediului, și oferă următoarele avantaje:

  • Reducerea amprentei de carbon

Prin aplicarea protecției din aliaj magneziu-aluminiu-zinc, noua tehnologie Lead by TeraSteel asigură reducerea scurgerii de zinc în soluri. De asemenea, elementele folosite pentru construcția noii clădiri pot fi reutilizate în cazul unei relocări.

  • Eficiență energetică superioară

Noua tehnologie de izolare V PLUS Perform™ este o soluție de poliuretan care permite fabricarea panourilor termoizolante de nouă generație. Acestea au un coeficient de transfer termic cu 20% mai bun.

  • Rezistență sporită la factori externi

Profilele utilizate pentru halele metalice Lead beneficiază de protecție pe bază de magneziu-aluminiu-zinc. Aceasta oferă o rezistență anticorozivă fără precedent, chiar și în cele mai ostile medii. Mai mult, panourile termoizolante LEAD sunt realizate cu foi din oțel cu protecție GreenCoat (SSAB) – foarte rezistente la coroziune, radiații UV, precum și la zgârieturi.

  • Rezistență și reacție superioară la foc

Tehnologia V Plus Perform, cu ciclopentan, oferă rezistență și reacție superioară la foc.

  • Optimizarea costurilor

Performanța energetică superioară a materialelor și a detaliilor inovative folosite permit o etanșeitate superioară și o economie de până la 20% a consumului de energie, în comparație cu media pieței.

Relocarea ușoară a halei și posibilitatea reutilizării elementelor constructive la relocare ajută de asemenea la optimizarea costurilor.

  • Reutilizarea elementelor de relocare

Halele construite cu noua tehnologie Lead by TeraSteel sunt nu doar clădiri sustenabile, prietenoase cu mediul înconjurător, ci pot de asemenea să fie relocate ușor, în funcție de nevoi, elementele din care sunt compuse fiind reutilizabile.

Clădirile viitorului vor avea un consum de energie aproape de zero. În ultimii ani eforturile producătorilor de materiale de construcții au fost concentrate în direcția dezvoltării de materiale sustenabile. Produsele care au la bază tehnologia Lead le oferă beneficiarilor clădirilor posibilitatea de a obține certificări BREEAM (BRE Environmental Assessment Method) și/sau LEED4, cele mai populare standarde de evaluare a performanței ecologice a clădirilor.

Logo Lead

 

Sat Sărățel, Comuna Șieu-Măgheruș

Jud. Bistrița-Năsăud, 427301, DN 15A, km 45+500

Telefon: 0263 238 202  /  Fax: 0263 342 276

www.terasteel.ro

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0