fbpx

Noul design InterContinental Athénée Palace Bucharest: o călătorie captivantă într-un spațiu arhitectural plin de rafinament și istorie

Într-un peisaj urban dominat de artă și istorie, noul design InterContinental Athénée Palace Bucharest captivează prin eleganța sa arhitecturală, care subliniază farmecul inegalabil al călătoriilor internaționale prin intermediul unui decor sofisticat, în care rafinamentul se transcende într-o experiență remarcabilă.

Hotelul din Piața George Enescu a capitalei a trecut printr-un proces gradual de rebranding și renovare în ultimii 2 ani. Sub conducerea ANA Hotels, investiția majoră de modernizare și restaurare a adus facilitățile emblematicii clădiri la standardele consacratului brand InterContinental, un etalon  în industria internațională de ospitalitate.

 

„În perioada de rebranding, am descoperit multe lucruri interesante despre România și mai ales despre locul unic pe care hotelul Athénée Palace l-a avut în societate de-a lungul istoriei sale. Tocmai pentru că ne-am dorit să integrăm aceste aspecte ale culturii locale, am colaborat cu artiști care au transpus perfect viziunea noastră asupra hotelului.” –  afirmă Nicolaas Houwert, General Manager InterContinental Athénée Palace Bucharest.

 

Designul interior, realizat de către Alexander James Interiors Architects în colaborare cu arhitecți și artiști locali, precum Inegal Design, Conf. univ. dr. Valeriu Mladin, Ioan Nemțoi sau Mariea Petcu Chioibaș, a urmărit să creeze o sinergie impecabilă între valorile arhitecturale consacrate ale monumentului istoric autohton și cerințele impuse de cele mai înalte standardele ale luxului.

 

Conceptul de design al hotelului îmbină armonios aspectele contemporane ale vieții de zi cu zi cu eleganța și istoria sa bogată. Paleta de culori selectată este dominată de tonuri neutre, completate de nuanțe de verde, care subliniază utilizarea materialelor naturale de calitate superioară. Parchetul din stejar periat și bizotat adaugă un element de rafinament, în timp ce pereții împodobiți cu profile ornamentale din lemn de fag conferă o notă distinctivă. Băile amenajate cu marmură naturală de Botticino și Grigio Imperiale în nuanțe calde creează un spațiu de lux cu o eleganță autentică. Toate aceste detalii atent alese și finisate cu grijă contribuie la crearea unei atmosfere captivante și pline de rafinament.

Apartamentul Palace impresionează prin dimensiunile sale generoase și confortul oferit, fiind una dintre cele mai prestigioase suite din hotel. La intrarea în încăpere, holul întâmpină oaspeții cu o estetică naturală, evidențiată de podeaua din lemn de stejar periat și lăcuit, oglinda și lemnul prețios. Lumina naturală inundă spațiul prin generoasele balcoane Juliette, iar livingul, cu canapele și fotolii confortabile, oferă o priveliște panoramică deosebită spre Palatul Regal și Calea Victoriei. În partea stângă a livingului, se regăsește o zonă de studiu sau servire a mesei, care poate fi interconectată cu un apartament Junior, în timp ce în partea dreaptă se află dormitorul.

InterContinental Athénée Palace Bucharest transcende granițele unui design remarcabil prin împletirea de vechi și nou, ceea ce conturează o experiență desăvârșită și extrem de actuală pentru toți oaspeții săi. Hotelul este implicat constant în implementarea unor procese sustenabile prin promovarea responsabilității față de mediu și a unor servicii de calitate superioară.

 

Echipa InterContinental Athénée Palace Bucharest este pregătită să ofere oaspeților o experiență excepțională, asigurându-se că fiecare detaliu arhitectural contribuie la crearea unui sejur memorabil.

 

Pentru mai multe detalii despre hotel și rezervări, accesează site-ul InterContinental Athénée Palace Bucharest și urmărește contul de Instagram.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0